Uneori faci tot ce-ţi stă în puteri pentru a respinge pe cineva, însă el se întoarce mereu…

Foto: Pxhere
Distribuie:

Uneori întâlnești pe cineva și simți că e omul tău. Pur şi simplu simți acest lucru. Nu există niciun motiv specific pentru care acest om ar trebui să fie în viața ta – doar că ceva în inima ta îți spune că e el.

Uneori faci tot ce-ţi stă în puteri pentru a respinge pe cineva, însă el se întoarce mereu. Îţi respinge toate motivele și te face să nu te mai gândești la plecare. Îţi spune ceea ce ai nevoie să auzi, pentru că știe că nu eşti dintre cele care pleacă uşor.

Uneori întâlnești pe cineva care te înțelege. Cu adevărat. Uneori chiar nu te simți confortabil, te înfurie acest lucru, că cineva te cunoaște atât de bine. Știe totul până la ultimul detaliu. Câteva luni în urmă nici măcar nu știai despre existența lui, iar acum este întotdeauna lângă tine.

Uneori, această persoană te dezamăgește. Îţi spune unele lucruri și face altele, pentru a te respinge, intenţionat. Pentru că dacă tu poţi să-l respingi, atunci şi el poate. El poate fi speriat de acea legătură profundă și puternică, pe care niciunul dintre voi nu o poate nega.

În ciuda acestui lucru, relația voastră devine mai puternică. Și se transformă în ceva ce nu te-ai așteptat. În locul unei relații superficiale, apare un sentiment puternic, care te sperie. Şi el e speriat. Dar continuați să fiți împreună, în ciuda tuturor lucrurilor.

Uneori, acest om te face să zâmbești ca nimeni altul. Este râsul care-ţi umple întregul corp. E cel mai bun prieten al tău și înțelegi clar că nu vrei alt om în viaţa ta decât el.

Uneori vă certați. Atât de serios, încât ambii vă faceți griji pentru rezultat, dar nu vă puteți exprima în alt mod emoțiile. Țipați unul la altul, dar de fapt asta e teamă. Teama că poate nu ar trebui să fiți împreună. Poate că acum este momentul potrivit să mergeți fiecare pe drumul lui…

Uneori, această persoană pleacă. Știu. E greu să te gândești la asta, dar şi mai greu e să accepți. Că acest om, cu care ți-ai petrecut timpul, cu care ai împărțit totul, a plecat. Și nu ești sigură dacă se va întoarce. Pentru că asta e viața. Și nu înseamnă că dragostea nu a fost adevărată.

Uneori, această persoană se întoarce. Acesta e un mic mesaj. O recunoaștere a ceea ce s-a întâmplat. O întâlnire rapidă. Uneori mai există o scânteie. O simți când vă întâlniți din nou. Când zâmbește și-ți amintești tot ce te-a făcut să simți. Poate că au trecut câteva luni sau chiar ani, dar scânteia încă mai există.

Uneori te decizi să-ți dai o altă șansă. Te apleci spre el şi buzele voastre se ating. Îi simți corpul care se atinge de corpul tău și se pare că nimic nu s-a schimbat, chiar dacă s-au schimbat multe.

Uneori întâlnești pe cineva care pare a fi casa ta. Și nu contează ce s-a întâmplat, unde v-a dus viața, de câte ori ți-ai spus să-l uiți – nu poți. Și acest lucru este absolut normal…

Sursa


Distribuie:
loading...