Semne care îţi sugerează că trebuie să renunți la cineva din viața ta!

Foto: Pxhere
Distribuie:

Adesea, ne este foarte dificil să renunțăm la relația cu cineva apropiat, dar se întâmplă că numai renunțând la ea, poți deveni mai puternic, mai înțelept și, în cele din urmă, mai fericit. Iată unele semne care te vor ajuta să înțelegi că a venit timpul să eliberezi omul şi să mergi mai departe…

Acest om vrea să devii altcineva

Nu încerca să-ţi schimbi esența pentru nimeni. Este mai înțelept să pierzi pe cineva, fiind tu însuți, decât să-l ţii, pretinzând că ești altcineva. Și e mai ușor să vindeci o inimă rănită, decât să-ţi strângi pe bucăți personalitatea frântă.

Cuvintele acestui om diferă de fapte

Toți avem nevoie de cineva care să ne inspire, să privim spre viitor cu speranță. Și dacă persoana de lângă tine are o influență complet diferită, dacă ceea ce spune este întotdeauna în contradicție cu faptele sale – poate e timpul să închei relația cu el.

Relația voastră se bazează doar pe atracție fizică

Frumusețea nu este doar aspectul exterior, ceea ce face oameni să te urmărească cu privirea. Este ceea pentru ce trăiești, ce te definește, ce este ascuns în adâncurile inimii tale. Cei care sunt atrași doar fata ta drăguţă și corpul frumos, chiar dacă îţi vor rămâne alături, puțin probabil va fi pentru mult timp. Iar cei care îţi văd frumusețea sufletului, nu te vor părăsi niciodată.

Mereu eşti subestimat(ă)

Uneori, doar trebuie să renunți la omul pe care îl urmărești și să recunoști că nu-ți place atitudinea lui față de tine. Dacă vrea să plece, lasă-l să plece. Uneori e mai ușor, decât să încerci să-l ţii. Da, considerăm că e dificil și dureros …până în momentul în care o facem. Și apoi ne întrebăm: “De ce nu am făcut-o înainte?”

Niciodată nu vorbiți sincer

Câteodată, cearta vă poate salva relația, iar tăcerea – o poate distruge. Comunicați cu oamenii. Vorbiți sincer, cu inima deschisă, astfel încât să nu aveți regrete mai târziu. Ai venit în această lume nu doar pentru a fi fericit, ci pentru a fi cinstit și pentru a-ţi împărtăși fericirea cu ceilalți.

Ţi se cere mereu să-ţi sacrifici fericirea

Dacă vei permite oamenilor să ia de la tine mai mult decât oferă, balanța ta va deveni negativă. Încearcă să înțelegi când e timpul să scoți din mâinile lacome cartea de credit a vieții tale. E mai bine să rămâi singur şi să-ţi păstrezi demnitatea, decât să rămâi într-o relație cu cineva care cere mereu să-ţi sacrifici propria fericire și respectul de sine.

Singurul lucru la care nu trebuie să renunți niciodată – este credința în senzațiile interioare. Nu uita ce meriți şi continuă să te miști înainte. Crede-mă, într-o zi toate piesele mozaicului se vor uni împreună. Viața ta va fi plină de fericire și mulțumire, chiar dacă nu e chiar așa cum ți-ai imaginat. Și apoi vei privi în urmă, vei zâmbi și te vei întreba: “Și cum am reușit totul”?

Sursa


Distribuie:
loading...