Relația nu întotdeauna este o poveste. Este un ritm calm de iubire și grijă. Nu este foc în suflet, ci în inimă…

Foto: Pexels
Distribuie:

Mulți oameni cred că într-o relație întotdeauna trebuie să simți fluturi în stomac, inima trebuie să-ţi bată mai repede când vezi persoana şi să fii fericit că dormiți în același pat.

Sunt într-o relație de 5 ani şi realitatea este complet alta. Cel puțin pentru mine.

Nu mai simți fluturi în stomac, atunci când vă mutaţi împreună… Inima nu-ţi mai bate atât de des când îl vezi, în schimb apare liniștea. Când sunt alături de el, mă simt în siguranță. Când îl îmbrățișez, simt că pulsul încetinește, iar sunetul respirației lui mă adoarme. Nu mai există valuri de emoții. Mă simt bine, de parcă aş fi acasă.

Nu dormim îmbrățișați în fiecare noapte cu picioarele împletite. Dormim confortabil, unul lângă altul, iar uneori chiar cu spatele. În fiecare noapte vin în pat să mă atingi de el. Să-i ating mâna, să-i mângâi părul, până când adoarme. Sunt nopți când iubitul meu mă strânge în brațe, precum un copil îşi strânge ursulețul de pluș.

În primele ore ale dimineții, când lumea este atât de albastră și o vezi cu ochii închiși, mă lipesc de pieptul lui, îi inspir mirosul, înainte să adormim din nou.

Săruturile nu întotdeauna sunt romantice şi pasionale, însă acum sunt mult mai multe. Pot fi săruturi reci – când savurăm înghețata. Sau lipicioase – când avem clătite la micul dejun. Există săruturi “Plec deja” sau “Încă un sărut înainte de plecare”. Există săruturi înainte de somn şi săruturi pentru tot ce face. Pentru că este atât de bun cu animalele. Pentru că eu sunt alături de el, nu altcineva. Există săruturi rapide în magazin, când în jur sunt mulți oameni, când e prea puțin spațiu personal şi ne lipim unul de celălalt.

Nu-ţi dorești întotdeauna să-i scrii declarații de iubire, cum o făceam înainte. Acum facem glume pe care le înțelegem doar noi doi. Facem schimb de priviri, înțelegându-ne fără cuvinte, când în jur sunt cei care nu trebuie să înțeleagă nimic.

Relația nu întotdeauna este o poveste. Este un ritm calm de iubire și grijă. Nu este foc în suflet, ci în inimă, de la care e cald și confortabil, de aceea adorm liniștită lângă el.

Iubesc acestă stare, mai mult decât fluturii în stomac…

Sursa


Distribuie:
loading...