O femeie specială nu este ușor de iubit, însă îți va schimba viața. Nu renunţa la ea!

Foto: Pexels
Distribuie:

Ea nu este ciudată, cu cerințe mari sau vicleană. Deja a fost rănită şi vrea să vadă că tu eşti diferit. De aceea, va trebui să rămâi lângă ea, până când va avea încredere în tine, pentru că…

…întotdeauna te va motiva să devii mai bun. Nu, asta nu-ţi va uşura viaţa, însă cu siguranţă o va face mai bună. Ea vrea să fie mai bună şi așteaptă de la partener aceleași lucru. Nu-ţi va permite niciodată să renunți. Ea crede în tine, chiar și atunci când nici tu nu mai crezi în tine.

… a trecut prin multe, de aceea necesită mai mult, decât eforturile tale mediocre. Și tu ai fi fost prudent, dacă ai fi trăit aceleași experiențe ca şi ea. Da, va cere multe de la tine, în special la început, dar cu siguranță merită.

… va lupta mereu pentru dragostea ta. Odată ce i-ai câștigat încrederea, vei obține respect și dragoste pentru totdeauna. Ea știe valoarea unui bărbat bun care o apreciază. De aceea, nu va pleca de la unul ca el, indiferent, cât îi este de greu.

… nu se grăbește să aibă încredere în tine. Da, va avea nevoie de timp să se deschidă. Nu va primi pe oricine în inima ei, dar dacă o va face, atunci eşti special pentru ea. Apreciază valoarea încrederii ei.

… va spune mereu adevărul, chiar dacă e amar. Nu-ţi va spune ceea ce vrei să auzi. Ea îşi face griji pentru tine, de aceea va fi directă. E cel mai bun lucru pe care îl poate face pentru tine, chiar dacă te vei supăra. Uneori o poți urî pentru asta, dar în cele din urmă vei înțelege că are dreptate.

… a trecut prin multe experiențe, de aceea este prudentă, însă a învățat multe. Va fi dificil s-o cucerești, dar de îndată ce ai făcut-o, vei avea o parteneră care știe să iubească. A făcut multe greșeli, însă acum știe valoarea unui bărbat bun și cum să comunice cu el.

… știe că sunt necesare eforturi pentru ceva de valoare. Și este gata să le depună pentru o relație bună: trebuie doar să fie sigură că și tu privești relația cu seriozitate. E greu să o iubești la început, dar continuă să încerci și în cele din urmă vei obține tot ceea ce-ţi doreşti, chiar şi mai mult.

…este complicată, dar asta o deosebește de celelalte. Știe să-și mențină independența și în același timp să iubească puternic. Nu este perfectă, dar știe cine este. De îndată ce îi cucerești inima, vei avea lângă tine cea mai specială persoană din viața ta.

Sursa


Distribuie:
loading...