Nu-i permite omului care ți-a frânt inima, să o facă din nou. Nu ceda!

Foto: Pxhere
Distribuie:

Poate că mulți dintre voi credeți în a doua șansă și ați fi dispuși să o oferiți, însă, înainte să faceți asta, citiți această poveste!

Universul mi l-a adus înapoi vara, când am început totul de la zero. În sfârșit alungasem fantoma lui care mă tot urmărea. În sfârșit m-am văzut zâmbind, cu vise de viitor, nu cu amintiri din trecut.

Îmi amintesc că l-am văzut pentru prima dată în ultimele șase luni. Stătea pe scenă și cânta la chitară, iar când m-a privit, m-am speriat. Am alergat afară, îmi era teamă să-l privesc. Încă nu-l uitasem.

În acea noaptea toate gândurile îmi erau din nou la el. Lunile de muncă grea, încercarea de a-l uita a fost egală cu zero, doar după o singură privire de-a lui. Eram furioasă. Cine este el să vină și să-mi ia din nou sufletul?

Nu l-am putut primi din nou, trebuia să mă protejez. Și exact asta am făcut. Cel puțin, am încercat.

Câteva zile mai târziu a venit la mine acasă. A plâns, şi-a cerut scuze, a spus că vrea să se întoarcă. Iar eu îl priveam rece, fără vreo lacrimă în ochi. I-am spus doar un singur cuvânt, pe care nu credeam că-l voi putea spune: “Nu”. Și pentru prima dată eram mândră de mine. M-am protejat, am încetat să mă gândesc doar la el.

Apoi s-a întâmplat ceea ce nu trebuia să se întâmple. L-am îmbrățișat și ne-am sărutat. Nu era doar un sărut. Acest sărut spunea: “Nu mă lăsa, te iubesc. Și te voi iubi mereu. Te rog, nu pleca.” Și l-am lăsat din nou să intre. Am pierdut…

Îmi amintesc când a plecat, iar pe faţa mea curgeau lacrimile. Lacrimi, pentru că voiam atât de mult să-i strig numele pentru a se întoarce.

Atunci când cel care ți-a frânt inima şi se va întoarce înapoi la tine, nu-l lăsa să intre. Nu-i da din nou putere să-ţi frângă inima. Nu ceda. Și nu-l săruta la plecare. El ți-a frânt inima o dată și o va face din nou. Nu-i permite să te facă slabă.

Mulți oameni visează ca persoana pe care au iubit-o, să se întoarcă. Însă adevărul e că dacă se va întoarce, nu se va termina așa cum te aștepți. Asta doar îţi va provoca mai multă durere și va trebui să începi totul din nou. Și te vei simți atât de neputincioasă, pentru că ai permis unui singur lucru să domnească asupra ta.

De aceea, te rog nu-i permite acestui om care te-a frânt, să o facă din nou. Într-o zi vei fi recunoscătoare pentru faptul că ai rezistat și nu ai încercat să creezi ceva, care nici nu a fost vreodată.”

Sursa


Distribuie:
loading...