Nu este mit, bărbatul adevărat există! Află 10 indicii care te vor ajuta să-l recunoști!

Foto: Pexels
Distribuie:

Multe femei cred că bărbații adevăraţi nu mai există. Însă nu este așa. Există, dar trebuie să-i recunoști printre ceilalți. Următoarele semne te vor ajuta să nu-ţi pierzi norocul:

1. Un bărbat matur vrea ca femeia lui să fie fericită.

El va face tot ce poate pentru a o face fericită. Acest lucru este incorporat în bărbați la nivel biologic. Ei sunt apărători, sunt cei care dobândesc. Da, aceste roluri de gen nu se potrivesc întotdeauna în societatea modernă. Însă un bărbat matur va face tot posibilul pentru a se convinge că femeia lui este mulțumită, chiar dacă ea este cea care aduce bani în casă, iar el are grijă de copiii.

2. Un bărbat matur poate avea grijă de sine.

El nu-și caută o mamă. Desigur, oamenii în relații fac multe lucruri unii pentru alții. La urma urmei, grija este o manifestare a iubirii. Însă, un bărbat adevărat care merită timpul tău, va fi bucuros să-și spele hainele și să facă alte treburi casnice. Un bărbat matur nu caută o servitoare, dădacă sau bucătăreasă. El caută o femeie care îi va atinge sufletul, care îl va face să devină mai bun în fiecare zi.

3. Un bărbat matur știe că este necesar să continue să se dezvolte.

El se concentrează pe dezvoltarea personală. El crește și învață. Un bărbat matur se concentrează asupra viitorului. El vrea să creeze ceva pentru sine și pentru familia sa.

4. Bărbatul matur nu întrece măsura

El nu cedează în faţa dependențelor sale. Nu se joacă cu focul. Poate bea, dar nu se va îmbăta. Îi place să se uite la femei frumoase, însă nu va evada din realitate. Bărbatul matur nu este dependent.

5. Bărbatul matur știe să comunice și să-și controleze emoțiile negative.

Desigur, el se poate înfuria. Însă nivelul furiei sale niciodată nu va face femeia să se teamă sau să sufere. Un bărbat matur își poate stăpâni emoțiile. Le poate exprima în mod adecvat. Un bărbat matur știe să comunice – poate nu imediat, va trebui să se potolească, dar întotdeauna se va întoarce să discute acel subiect problematic.

6. Bărbatul matur este pregătit pentru obligații

El nu va face femeia să se îndoiască ce simte pentru ea. Îi va arăta prin fapte. Bărbatul matur nu se teme să vorbească despre viitor. Și nu doar vorbește, ci face.

7. Bărbatul matur este generos.

El oferă cu generozitate timpul și banii, fără a face femeia să se simtă datoare.

8. Un bărbat matur are experiență în relații

În relațiile cu prietenii, familia, care sunt testate de timp. Are experiență în relațiile cu istoria, deci are oameni care îl iubesc. Acesta este un semn al unei persoane mature.

9. Un bărbat matur nu este gelos și nu controlează.

Nu este proprietar. Nu vrea să facă femeia proprietatea sa. El vrea ca femeia să aibă propria viață și nu are intenția s-o controleze. Un bărbat matur nu caută motive atunci când vorbești cu un alt bărbat. Nu se înfurie când petreci cu fetele, chiar dacă vii târziu.

10. Un bărbat matur rămâne alături de tine în momente dificile.

El nu fuge la primele dificultăți. El este gata să-ţi fie alături: fie că e nunta surorii tale, fie înmormântarea bunicii. El înțelege starea ta schimbătoare şi are grijă de tine în orice situație.

Sursa


Distribuie:
loading...