Motive pentru care femeia onestă nu este potrivită pentru majoritatea bărbaților…

Foto: Pxhere
Distribuie:

De ce bărbații evită femeia onestă:

1. Ea nu se teme să spună adevărul, iar adevărul uneori doare.

Mulți oameni vor încerca să evite adevărul atunci când nu le convine. În loc să stea față în față cu el, îl vor evita cu orice preț. Însă nu vei scăpa de adevăr atunci când vei cunoaște o femeie onestă. Bărbatul este nevoit să reziste circumstanțelor dificile, iar uneori aceasta poate fi prea mult pentru el.

2. Ea nu caută jocuri

O femeie onestă nu vrea jocuri. Ea ştie ce-şi dorește de la viață şi de la iubire. Nu vrea niciun joc fără sens cu un băiețel. Are nevoie de o relație stabilă, de durată, care va fi baza viitorului ei.

3. Ea pune întrebări, la care e dificil să dai un răspuns.

O femeie onestă întotdeauna cere onestitate de la cei care o înconjoară. Întrebările ei pot fi prea reale sau prea dificile pentru majoritatea bărbaților. De aceea, ei evită problema. Doar cei puternici și curajoși pot ține pasul cu onestitatea ei.

4. Are dorințe și așteptări din această relație.

Știe ce-şi dorește și e cinstită. Ea are așteptări de la bărbați, iar mulți dintre ei se vor îndepărta de probleme, de teama că nu vor putea face faţă așteptărilor.

5. Spune, atunci când observă că lucrurile nu sunt în regulă.

Nu este capabilă să tacă, atunci când situația o cere. Este conștientă de sine și îşi recunoaște defectele. Deși scoate în evidență defectele altora, nu uită de ale sale și este gata să și le corecteze.

6. Este prea reală pentru majoritatea bărbaților.

Majoritatea bărbaților tind să-și idealizeze iubitele. Ei încearcă să vadă în minte cea mai bună versiune a femeii lor, iar apoi rămân dezamăgiți de realitate.

Sursa


Distribuie:
loading...