Lucruri de care bărbații nu se satură niciodată să le vadă la o femeie…

Foto: Unsplash
Distribuie:

Ce iubesc bărbații la femei?

Am întrebat câțiva zeci de bărbați despre lucrurile care le trezesc pasiunea și dragostea față de sexul feminin. Ca răspuns am primit un amestec incredibil de farmece feminine și lucruri despre care nu am știut.

Sunteți incredibil de moi.

„Femeile sunt întotdeauna atât de moi. Îmi plac burticile voastre și modul în care ne putem ghemuim pe sânii voștri.”

Mirosiți frumos.

„Îmi place mirosul femeilor. Acest amestec de șampon, parfum și toate celelalte lucruri pe care le utilizați în duș. Femeile miros fantastic. Aproape tot timpul.”

Instinctele voastre materne.

„O femeie devine mult mai caldă și grijulie față de bărbații din viața lor (fie că este vorba de soț, prieteni, frați) atunci când are un copil. Și dacă mai și gătiți pentru noi, vă vom iubi pentru totdeauna.”

Sunteți sexy în bikini.

„Vă putem iubi doar pentru o pereche de bikini, în care arătați superb, indiferent de cât de mult vă plângeți de greutatea corpului vostru.”

Puteți asculta.

„Aș prefera să vorbesc cu prietena când am nevoie să rezolv o problemă emoțională. Simt că ea mă ascultă mai bine decât oricare prieten și mă ajută să înțeleg ce mi se întâmplă.”

Puteți vorbi cu ușurință despre sentimentele voastre.

„Uneori, credeți că nu ne pasă, pentru că nu stăm ca și prietenele voastre și nu vă împărtășim cât de bucuroși suntem că v-am întâlnit. Pur și simplu, nouă ne este mai greu să facem asta. Vouă vă este foarte ușor să vorbiți despre sentimentele pe care le trăiți.”

Vă potriviți perfect cu noi în pat.

„Se pare că corpul feminin se îmbină perfect cu cel masculin, mai ales atunci când vă strângem în brațe. Este minunat.”

Nu vă este frică să plângeți și să fiți emoționale.

„Uneori invidiez modul în care femeile își pot afișa toate emoțiile. Și bărbații doresc să plângă sau să își justifice dispoziția proastă, sau să se comporte ca niște copii mici, dar se abțin, pentru că trebuie să se comporte ca niște macho. Asta epuizează.”

Corpul vostru este minunat.

„Fiecare corp feminin este personal și unic. Doar să privești cum o femeie merge pe stradă, este mult mai interesant decât să privești un bărbat. Este ceva în modul în care vă unduiți șoldurile. Cum cânta Shakira „Hips don’t lie”.”

Sunteți extrem de sexy pe tocuri.

„Nimic nu vă înfrumusețează picioarele ca o pereche sexy de pantofi cu toc. Ne place acest lucru, chiar dacă deveniți un pic mai înalte decât noi. Doar că nu uitați să vă luați ceva comod în geantă, pentru că este enervant să auzi în mod constant că vă dor picioarele.”

Arătați foarte bine chiar și în pijama.

„Ne place cum vă îmbrăcați atunci când ieșiți în oraș, dar există ceva foarte sexy atunci când sunteți acasă, fără machiaj și doar în pijamale.”

Sursa


Distribuie:
loading...