La ce te poți aștepta de la o relație cu un Săgetător?

Foto: Pxhere
Distribuie:

Săgetătorul – este o sărbătoare eternă. Are mulți prieteni și cunoștințe, precum și străini, care îşi doresc să-l cunoască (în special – sexul opus).

Săgetătorul devine cu ușurință sufletul companiei, iar cu simțul umorului e capabil să înveselească chiar și cele mai plictisite persoane.

Este inutil să spunem că acest semn – este un adevărat favorit al sexului opus? Și cum ar putea fi altfel, dacă Săgetătorul este mereu în centrul atenției, oriunde nu s-ar duce? De aceea, este foarte dificil să-i câștigi atenția. Poate pentru o seară – nu va fi o problemă.

Dar cum să-l păstrezi toată viața, când alături vine cineva care vrea atenția Săgetătorului nu mai puțin decât tine?

Dacă ai decis să cucerești un Săgetător, atunci ar trebui să înțelegi că el niciodată nu va fi modest şi liniștit.

Toată viața vei auzi râsul zgomotos al oamenilor pe care îi amuză jumătatea ta. Dacă eşti gata pentru aceasta, atunci ia câteva notițe pentru a-l domestici pe Săgetător.

Devino reflexia lui –  fii o persoană veselă şi plină de viaţă, care nu are timp nici pentru interesele proprii, nu pentru un oarecare Săgetător. Pentru a-i încălzi interesul , dă-i de înțeles că ai mulți pretendenți care îşi doresc să iasă cu tine la întâlnire.

Fii liberă, însă nu uita, că şi pentru Săgetător libertatea e vitală. Permite-i să aibă timp pentru sine, atât cât are nevoie. Şi atunci el se va ține de tine, mai strâns decât tu de el. La urma urmei, unde va mai întâlni un astfel de suflet pereche?

Sursa


Distribuie:
loading...