Gemenii niciodată nu judecă pe nimeni, acceptându-i pe toți așa cum sunt. Ei înșiși sunt oarecum excentrici, așa că în prezența lor nu trebuie să porți o mască…

Foto: Pexels
Distribuie:

9 motive pentru care GEMENII ar trebui să fie prezenți în viața fiecărui om!

1. Gemenii îți extind mereu orizontul, ajutându-te să cunoști oameni, idei și lucruri interesante.

Fiind extrem de curioși, Gemenii fără prea mult efort adună prieteni, experiențe și interese. Fiecare reprezentant al acestui semn este ca o enciclopedie a creșterii personale și cu bucurie îți vor permite să utilizezi această vastă bază de date pe care o dețin.

2. Gemenii sunt prietenii ideali pentru orice eveniment plictisitor.

Gemenii pot fermeca orice companie și pot impresiona orice persoană. De aceea, nu ezita să-i inviți la toate sărbătorile. Ei vor face în locul tău toată munca privind comunicarea cu oamenii, iar tu vei fi eroul serii, care a adus un astfel de prieten fermecător!

3. Gemenii – sunt suflete generoase care îți vor veni mereu în ajutor, te vor înconjura cu atenție și cadouri.

Gemenii pot uita că a fost ziua ta de naștere, însă nu au nevoie de un motiv special să-ți ofere daruri. Nici măcar nu trebuie să-i rogi: Gemenii adoră să-și bucure prietenii cu fapte bune!

4. Sunt curioși și se intresează cu adevărat de cuvintele tale.

Gemenii deseori sunt criticați pentru extravaganța lor, dar nici un alt semn nu poate asculta interlocutorul, astfel încât acesta să se simtă în centrul atenției. Fiecare comunicare cu Gemenii – este o conversație cu un vechi prieten, pentru care nu există nimeni mai important decât tine.

5. Gemenii te ajută să vezi totul din două părți, atunci când ești obsedat de propriul  punct de vedere.

Gemenii se deosebesc printr-o gândire flexibilă, de aceea pot privi situațiile din diferite părți și te pot readuce la realitate, atunci când ești prea pornit pe ceva. Oricine ar fi fericit să aibă un prieten cu abilități diplomatice!

6. Gemenii te înveselesc în momentele grele.

Gemenii – sunt evadarea ta din realitate, posibilitatea de a-ți distrage atenția de orice necaz și de a te relaxa. Pe ei îi obosește seriozitatea excesivă, în schimb întotdeauna vor găsi o modalitate de a te face să râzi chiar și în cel mai sumbre momente.

7. Gemenii urăsc văitatul, de aceea nu te vor lăsa să te vaiți – și bine fac!

Viața este prea scurtă pentru a suferi și a te plânge pe tot felul de mici lucruri. Teoretic, o știi și singur, dar uneori ai nevoie de un prieten-Geamăn să-ți reamintească acest lucru.

8. Gemenii, prin propriul lor exemplu, te învață să iei totul de la viață.

Știi, există oameni care întotdeauna “își fac treaba” și alături de ei te simți mai încrezător? Gemenii aleargă mereu după aventuri și pasiuni, la care doar visezi în secret, ceea ce îți dă curajul să le urmezi.

9. Nu trebuie să te prefaci în fața lor, pentru că ei sunt deschiși tuturor.

Gemenii niciodată nu judecă pe nimeni, acceptându-i pe toți așa cum sunt. Ei înșiși sunt oarecum excentrici, așa că în prezența lor nu trebuie să porți o mască.

Sursa


Distribuie:
loading...