Este oare „Dragostea la prima vedere” un mit? Oare oamenii chiar pot să iubească la prima vedere?

Foto: Unsplash
Distribuie:

Oamenii zic că dragostea este cel mai puternic lucru din lumea asta, care poate învinge absolut orice și anume din acest motiv mulți sunt în căutarea ei.

Dar ce este dragostea? Ore ei chiar știu ce înseamnă dragostea adevărată?

Uneori am interpretat greșit dragostea, sau nu am realizat faptul că dragostea se află în tot ce ne înconjoară. Când vei înțelege adevăratul sens al iubirii, viața ta va deveni mult mai fructuoasă și mai satisfăcătoare.

Ce nu știm noi despre dragoste

Dragostea adevărată este diferită de atașamentul emoțional

Mereu confundăm dragostea adevărată cu atașamentul emoțional. Dar este un lucru cert că există o diferență subtilă între cele două.

Diferența dintre Dragoste și Dorințe

Nu confunda dragostea cu unele pofte. Ele pot avea ceva în comun, dar există o diferență clară între ele. Amestecarea lor poate duce la o experiență extrem de dureroasă.

Diferența subtilă dintra Dragoste și Îndrăgostire

Să iubești și să fii îndrăgostit sunt două stări diferite.

Dragostea adevărată poate fi ușor amestecată cu alte tipuri de dragoste

Ceea ce face dragostea adevărată atât de prețioasă este raritatea ei. Adesea credem că am găsit în sfârșit dragostea adevărată, dar de fapt realizăm că nu e nimic altceva decât o dragoste deghizată.

Există dragoste la prima vedere?

Este oare „Dragostea la prima vedere” un mit? Oare oamenii chiar pot să iubească la prima vedere?

Ce este în realitate Dragostea

Privind dragostea din diferite perspective obținem mai multe definiții ale ei. Dragostea nu are o definiție fixă. De fiecare dată când privim la ea diferit, avem o interpretare total diferită.

Etapele iubirii

Iubirea are mai multe etape. În timp ce unii, în timp record, devin un cuplu pentru întreaga viață, alții pur și simplu rămân blocați la primele etape.

Sursa


Distribuie:
loading...