Este mai bine să-ţi frângi inima odată, decât s-o zdrobești de milioane de ori în fiecare zi…

Foto: Pxhere
Distribuie:

Este o pastilă grea, pe care trebuie să o înghiți. Însă adevărul îţi va vindeca inima mult mai repede, decât dacă o vei lăsa să se zdrobească, până când în sfârșit nu te vei lovi de ceea ce știai întotdeauna.

Dacă şi-ar fi dorit să fie cu tine – ar fi fost.

Şi aici există mai multe scenarii. E ușor, atunci când e un egoist care se gândeşte doar la sine, te folosește pentru a face pe cineva geloasă sau se comportă urât…orice.

Însă este mult mai dificil, atunci când e un băiat bun, iar tu trebuie să te desparți de el. Când îţi spune că eşti minunată, însă nu te iubește, precum îl iubești tu. Şi vrea doar să fie sincer. Sau atunci când te place, însă nu crede că ești destinul lui. Sau când nu se poate înțelege pe sine, este confuz, ceea ce înseamnă că se teme să te rănească şi nu știe cum să-ți spună “nu”.

Dacă şi-ar fi dorit să fie cu tine – nu era confuz.

Indiferent ce fel de băiat este şi ce motive are, problema este la tine – e timpul să mergi mai departe. Pentru că, indiferent de situație şi cât de bine te-a tratat sau cât de distractiv a fost – el nu vrea să fie cu tine.

Poate crezi că are nevoie de timp, de mai mult spațiu sau poate crezi că se teme de responsabilități, că nu trebuie să faci presiune asupra lui, că trebuie să ajungi la inima lui…

Chiar dacă ţi-e teamă să-ţi frângi inima, oricum vrei să fii cu el. Este o decizie simplă.

Iar el nu simte acest lucru. Nu are această încredere şi tu nu poţi schimba asta. Nu te poți schimba nici tu, pentru că nu ai făcut ceva incorect. Este doar adevărul. Adevărul vieții. Şi este teribil. Însă ar trebui să-l accepți.

Poate vei trece peste asta în câteva săptămâni sau luni. Te vei simți rău, uneori va fi insuportabil, alteori normal. E mai bine să-ţi frângi inima odată, decât s-o zdrobești de milioane de ori în fiecare zi, convingându-te că el este cel care greșește și se va răzgândi. Iubește-te suficient pentru a fi strictă față de tine și a fi de acord numai cu ceea ce meriţi.

Dacă şi-ar fi dorit să fie cu tine – ar fi fost.

Sursa


Distribuie:
loading...