Dragostea nu poate supraviețui acolo unde nu există încredere!

Foto: Pexels
Distribuie:

Cuvintele pline de înțelepciune ale unei femei despre dragoste:

”Știu din propria experienţă, cum e să te îndrăgostești de cel în care nu ai încredere şi sunt sigură că pe lumea asta nu există un sentiment mai rău. Este o nervozitate constantă, pe cale de a face o criză de isterie.

Când el pleca, puteam să mă gândesc la o mulțime de lucruri interesante, însă în realitate, derulam în minte cuvintele și faptele lui contradictorii. Eram îngrijorată, plângeam, îl uram și îl iubeam.

Era un cerc vicios care scotea din mine toată energia. Când pleca, îi spuneam să se comporte aşa cum trebuie, el se înfuria pentru că nu putea face asta şi această situație continua zi de zi. Eram epuizată emoțional.

Mi-au trebuit luni să-mi dau seama că dragostea nu ar trebui să fie atât de dureroasă. M-am obișnuit atât de mult cu tristețea și nervii, încât nu mai înțelegeam ce era bun pentru mine și ce nu.

Dragostea nu poate supraviețui acolo unde nu există încredere. Nu poți fi într-o relație sănătoasă cu un partener pe care nu te poți baza, și care te face nervoasă de fiecare dată când nu ești cu el.

Îţi vei pierde zilele pe tristețe și vei petrece fiecare secundă gândindu-te ce s-ar fi întâmplat dacă totul ar fi fost diferit. Iubirea este complexă și confuză, dar nu dureroasă. Ea are nevoie de încredere, ca semințele de apă, ca plaja de soare.

Încrederea este o necesitate. Dacă nu există, nu există sentimente.

Fraza “Am încredere în tine” este mai bună decât cuvântul “Te iubesc”, pentru că nu poți întotdeauna să ai încredere în persoana pe care o iubești, dar poți oricând să iubești oamenii în care ai încredere.”

Sursa


Distribuie:
loading...