Dacă un bărbat este cu adevărat atras de tine, vei ști asta!

Foto: Unsplash
Distribuie:

Când ești atrașă de cineva, se intâmplă să-i cerșești atenția… Dar trebuie să ții cont de un lucru esențial: dacă un bărbat este cu adevărat atras de tine, vei ști asta!

Nu există spațiu pentru dubii și justificări în acest sens. Bărbatul este după natură o ființă mai puțin complicată decât femeia. Acțiunile sale derivă din ceea ce simte, de aceea falsificarea unei lipse de simpatie față de tine ar însemna un act de împotrivire cu propria sa ființă.

Dacă nu-ți cere atenția ta, dacă nu te urmărește și nu încearcă să te impresioneze, atunci cel mai probabil chiar nu te place.

Știu că seamănă ca un stereotip arhicunoscut, dar, judecând după prototipul comportamental masculin de-a lungul secolelor, ne dăm seama că valoarea stării de spirit a însemnat întotdeauna pentru bărbați o adevărată provocare.

Totuși, nu trebuie să disperi în astfel de momente. Dimpotrivă, ele sunt colacul tău de salvare din mâinile unei ipotetice relații eșuate bazate pe afectivitatea orientată într-o singură direcție.

Comportamentul lipsit de vorbe enigmatice și aparențe dualiste îți dă de înțeles de la bun început dacă merită sau nu să dai șansă acestui bărbat.

El te distanțează prin indiferență și amabilitate brută sau dimpotrivă – te fascinează prin curtea pe care ți-o face.

Fii stăpână pe situația REALĂ din relația voastră de la bun început, căci doar atunci vei putea face alegerea corectă.

Sursa


Distribuie:
loading...