Dacă te vei grăbi să găsești pe cineva, cu siguranță vei fi cu cel cu care nu ar trebui să fii…

Foto: Pxhere
Distribuie:

Orice femeie SINGURĂ ar trebui să-și amintească aceste 10 Lucruri:

1. Relația cu tine însăți este cea mai bună relație pe care o vei avea vreodată.

Cu cine vei adormi in fiecare seară pentru tot restul vietii tale? Tu ești singura persoană cu care vei petrece fiecare moment. Oare nu-ți dorești să creezi cea mai bună relație cu persoana cu care vei fi împreună tot timpul? Și în momente dificile, ar trebui să cauți iubire și sprijin de la tine însăți.

2. Relațiile cu ceilalți depind de relația cu tine însăți

Majoritatea oamenilor pe care îi vei întâlni în viață vor învăța să te trateze așa cum te tratezi singură. Ei vor reflecta atitudinea ta față de tine însăți. Dacă nu crezi că meriți respect, ei își vor permite să nu te respecte. Acest lucru este deosebit de important atunci când vine vorba de atragerea unui partener romantic.

3. Călătorește cât de mult posibil.

În viața ta nu vor mai exista atât de multe momente când vei avea timp și libertate financiară să călătorești. Trebuie să plătești numai pentru tine. Singură își planifici programul. Faci doar ceea ce vrei. Deci hai, rezervă-ți un bilet.

4. Creează, consolidează și  prețuiește prietenia feminină.

Când vei fi într-o relație, nu vei avea prea mult timp pentru prietenele tale. Dacă te vei folosi de acest timp pentru a crea relații valoroase cu femei interesante, această prietenie va rămâne cu tine pentru toată viața.

5. În loc să-ți cauți sufletul pereche, gândește-te la ceea ce este important pentru tine într-o relație.

Timpul dintre ultima și următoarea relație îți oferă o oportunitate incredibilă de a analiza relațiile anterioare: ce ai învățat, ce ai face diferit? Dacă simți că te-ai comportat irațional, gândește-te de ce? Pe de altă parte, cu ce comportament rău ai fost de acord în relație și ce nu vei tolera în următoarea? Aceasta nu este o căutare a vinovaților, ci o încercare de a învăța din greșelile trecutului.

6. Dacă simți singurătatea, stai cu ea.

Fiecare se confruntă cu momentul: “Ce se va întâmpla dacă nu găsesc pe nimeni? Și dacă voi rămâne singură pentru tot restul vieții? Noi, oameni, suntem făcuți pentru a fi cu cineva. De aceea, singurătatea este o frică răspândită. Dar pentru mulți este și frica de singurătate cu ei înșiși. Gândește-te, de ce ți-e teamă să fii cu tine? De îndată ce vei înceta să-ți fie teamă de singurătate, vei simți adevărata libertate.

7. Acești ani îți vor forma baza.

Ceea ce investești acum în tine, îți va rămâne pentru toată viața, aceste semințe vor crește în momentul potrivit. Apoi, când deja vei fi o femeie căsătorită cu copii, cu o mulțime de responsabilități familiale și treburi casnice, atunci persoanalitatea ta independentă va da de știre, pentru a nu te pierde în rutină.

8. Dacă te vei grăbi să găsești pe cineva, cu siguranță vei fi cu cel cu care nu ar trebui să fii.

Dacă simți presiune că este timpul să te căsătorești sau dacă simți că trebuie să dovedești lumii că nu ești singură și uitată, începi să-ți justifici comportamentul pe care niciodată înainte nu l-ai fi acceptat, îți pierzi valorile. Dacă nu faci față fricii de singurătate, ea îți va controla viața și te va face să iei decizii pe care nu le-ai fi acceptat niciodată înainte.

9. Mergi la atâtea întâlniri la câte îți dorești

Nimeni nu are dreptul să te judece, poți să faci ce vrei. Și nu vei avea niciodată atât de multe uși deschise ca acum. Studiază oamenii, înțelege ce ai nevoie să găsești în omul tău, ce meriți.

10. Fă totul singură și cât mai des.

Acest lucru de fapt inspiră. Mergi la cafenea, la cinema, călătorește singură. Exact în aceste momente în care poți experimenta și simți complet situația și mediul înconjurător, fără să te distragi cu nimeni, te vei cunoaște pe tine însăți.

Sursa


Distribuie:
loading...