Dacă ai iubi cu adevărat, nu ți-ai trăda niciodată partenerul – nici fizic, nici emoțional!

Foto: Pexels
Distribuie:

Dacă ai fi iubit cu adevărat persoana de lângă tine, nu ai fi avut necesitatea să ascunzi telefonul când comunici cu cineva. Nu ai fi avut necesitatea să scrii în agenda telefonică persoanele sub nume false sau să ștergi istoricul mesajelor în fiecare zi. Dacă ai fi iubit cu adevărat, telefonul tău nu ar fi sunat la miez de noapte;

Dacă ai fi iubit cu adevărat, nu ai fi avut necesitatea să visezi mereu la cum ar fi fost relația cu altcineva sau să te gândești “ce s-ar fi întâmplat dacă…”. Dacă ai fi iubit cu adevărat, ai fi eliminat complet toate opțiunile, pur și simplu pentru că eşti mai mult decât mulțumit de ceea ce ai.

Dacă ai fi iubit cu adevărat, nu ar fi trebuit să te comporți de parcă eşti liber. Le-ai fi spus clar tuturor că eşti într-o relație și nu cauți pe nimeni cu care să ai o aventură.

Dacă ai fi iubit cu adevărat, nu te-ai fi comportat atât de nesăbuit încât să te îmbeți. Ai fi limitat cantitatea de alcool, pentru a nu-ţi pierde controlul. Pentru că nu vrei să-i provoci durere și să trădezi persoana pe care o iubești cel mai mult.

Dacă ai iubi cu adevărat, nu ar exista necesitatea să păstrezi legătura cu fosta, în caz că această relație va eșua. Dacă ai iubi cu adevărat, nu ai avea nevoie de un plan de rezervă, pentru că eşti sigur că totul va fi bine. Pentru că ești dispus să depui suflet în ceea ce ai. Dacă ai fi iubit cu adevărat, nu ar fi existat un plan “B”.

Dacă ai iubi cu adevărat, nu ți-ai trăda niciodată partenerul – nici fizic, nici emoțional. Niciodată n-ai putea oferi emoții altcuiva, pentru că toată energia emoțională pe care o ai se îndreaptă direct spre relația în care ești deja. Nici nu te-ai gândi să atingi altă persoană, pentru că toată intimitatea fizică o păstrezi pentru cea pe care o iubești. Dacă ai fi iubit cu adevărat, ai fi fost fidel.

Sursa


Distribuie:
loading...