Dacă ai întâlnit partenerul predestinat de soartă, vei simți fericirea și împlinirea adevărată…

Foto: Unsplash
Distribuie:

Despărțirea de jumătatea ta karmică: calea către autodezvăluire.

Oare deseori întâlnim persoane care se completează una pe alta? Despre care se poate spune că sunt două jumătăți a unui întreg. În realitate, există numeroase cazuri de genul, doar că multe dintre ele se abat de la drumul lor.

Mulți consideră că după naștere unele persoane au un sentiment de pustietate interioară. De parcă ele ar duce lipsa a ceva sau de parcă le-ar fi fost furată a doua jumătate. Dacă acest lucru se întâmplă, ele vor trăi cu acest sentiment de gol interior până nu se vor reuni cu jumătatea lor.

Dacă ai întâlnit partenerul predestinat de soartă, vei simți fericirea și împlinirea adevărată. Dar ce se întâmplă când te desparți de această persoană?

Dacă cu adevărat sunteți predestinați, înseamnă că atunci când vă veți despărți, veți întâmpina probleme în toate aspectele emoționale.

La început nu îți vei da seama ce s-a întâmplat. Euforia și fericirea ce te-au caracterizat anterior vor dispărea, iar tu vei rămâne în singurătate singur cu tine. Nu vei mai simți motivația de a merge înainte. Vei simți că nimic interesant nu va mai avea loc cu tine, mai ales în plan romantic. Vei începe să te gândești că asta este noua ta realitate.

Cu timpul însă iarăși te vei simți o persoană completă. Pe de o parte nu vei mai simți durere referitor la despărțire, iar pe de altă parte nu vei mai dori să inițiezi o relație cu cineva. Vei considera că îți este suficient ceea ce ai.

Care este lecția pe care o însușești?

Când te resemnezi cu o viață fără un partener alături, începi să te întrebi ce urmează mai departe. Începi să te întrebi ce lecție ai învățat.

O relație romantică cu o altă persoană este iubirea în forma sa pură și acceptarea propriei persoane.

Începi să accepți și lumea așa cum este ea, iar sufletul ți se deschide într-un mod necunoscut anterior. Ulterior cunoști ce înseamnă iubirea mesianică – abilitatea de a iubi o persoană în totalitate.

Noile sentimente nu se vor lăsa așteptate. Vei începe să îți revii după o despărțire, iar iubirea profundă pentru o persoană va deveni pentru tine o realitate. Vei fi în sfârșit capabil să oferi iubire celor din jur. Această experiență te va schimba pentru totdeauna, chiar dacă se va fundamenta pe durere.

Cum să îți ușurezi viața fără a doua jumătate?

Mai întâi trebuie să îți dai seama dacă relațiile descrise mai sus se referă la tine. Simți că sunteți cu partenerul două jumătăți ale unui întreg?

Primul indiciu este că fiecare problemă vă afectează în egală măsură pe ambii, de aceea nu întotdeauna puteți să vă oferiți ajutorul necesar. Al doilea indiciu – ambivalența în viața voastră de cuplu. Tu ești o persoană de succes, pe când partenerul tău trece prin numeroase eșecuri. Când tu te îmbolnăvești, el se însănătoșește. Lista poate continua.

Pentru a vă ușura viața de cuplu trebuie să vă sincronizați în îndeplinirea scopurilor comune. Trebuie să lucrați asupra echilibrării factorilor fundamentai din viața voastră: bunăstarea financiară, succesul, angajamentul, obiectivele comune.

Dar până la urmă, toate dificultățile fac parte din viață. Învață să ierți și să lași supărările în trecut.

Sursa


Distribuie:
loading...