Crede-mă, este mai bine să fii singură, decât singură cu cineva!

Foto: Pexels
Distribuie:

Mai bine să stai singură vineri seara şi să privești un film, decât să pierzi timpul aranjându-te, pentru ca el să anuleze întâlnirea în ultimul moment. Mai bine să ieși cu prietenii, decât să-l aștepți să-ţi scrie un mesaj la miez de noapte, invitându-te la el acasă.

Mai bine să fii singură şi să flirtezi cu alții, decât să-i rămâi fidelă celui care-şi permite să flirteze cu altele pe la spatele tău. Mai bine să nu visezi la nimeni, decât să-l cucerești pe cel care te consideră doar o opțiune de rezervă.

Mai bine să dormi singură, decât cu cineva care-ţi utilizează corpul, chiar dacă ştie că aștepți ceva mai mult de la el. Mai bine să te concentrezi pe muncă şi prieteni, decât să pierzi timpul analizându-i mesajele şi pozele pe rețelele de socializare.

Mai bine să recunoști că nu ai găsit persoana potrivită, decât să te convingi că acest tip mediocru e destinul tău. Mai bine să-ţi oferi acea iubire de care ai nevoie, decât să-i dai inima celui care nu e pregătit să-ţi dea nimic.

Mai bine să spui că ești singură, decât să spui că totul este complicat. Mai bine să fii fericită singură, decât jalnică cu cineva. Mai bine să fii singură, decât să fii “aproape într-o relație”, pentru că “aproape” – nu este suficient.

Meriți mai mult. Meriți siguranță şi dragoste.

Meriți pe cineva care va construi planuri împreună cu tine. Cel care va răspunde la mesajele tale urgente, chiar dacă este ora două de noapte și trebuie să se trezească la şase să meargă la muncă.

Meriți pe cineva care nu doar vrea, ci este pregătit să fie cu tine. Cel care ţi se dedică și nu se îndoiește că a luat decizia corectă. Meriți pe cineva care te face să vezi că ești demnă de o relație reală, că ești demnă de timpul și atenția lui.

Meriți mult mai mult decât “aproape”. Meriți pe cineva care spune ceea ce gândește, care oferă atât cât primește, care își îndeplinește promisiunile și nu te dezamăgește niciodată.

Până când nu vei găsi o astfel de relație, e mai bine să rămâi singură.

Sursa


Distribuie:
loading...