Corpul tău știe când cineva nu este pentru tine. Urmărește aceste 9 Semne!

Foto: Pexels
Distribuie:

Cu toții am auzit fraza: “Vei înțelege, de îndată ce vei întâlni “omul tău”. Același lucru este valabil și în sens opus: vei înțelege, când alături va fi “omul greşit”. Chiar și cercetările oamenilor de știință arată că organismul nostru știe că trebuie să ne îndepărtăm de cineva, chiar mai devreme decât înțelege inima sau mintea noastră. Iată cum:

1. Simți tensiune în corp alături de el, chiar dacă bărbatul este foarte bun. Chiar dacă nu ai niciun motiv să fii nervoasă, dar nu te poţi relaxa alături de omul nepotrivit.

2. Nu înțelegi limbajul corpului său, fără să știi de ce. Poate privirea lui ţi se pare goală sau zâmbetul nu este sincer. Poate limbajul corpului este agresiv, deși vorbește foarte frumos, iar această discrepanță te face confuză.

Subconștientul nostru observă micile detalii în limbajul corpului şi expresiile faciale ale altei persoane. Deci, dacă simți că ceva nu este în regulă, ascultă-ți intuiția.

3. Uneori ți se pare că are un secret, care nu va fi pe placul tău. Asta este cea mai bună modalitate de a-ți explica senzațiile ciudate. Pentru că o persoană care este sinceră cu tine nu-ţi va provoca vreo suspiciune, că mai târziu va trebui să te confrunți cu un secret care îţi va provoca durere.

4. Nu-ţi place mirosul lui. Și nu este vorba de parfum. E vorba de mirosul lui natural. Există feromonii care îi influențează atractivitatea. Când oamenii sunt atrași unul de celălalt la nivelul feromonilor, au copii mai sănătoși, iar relația durează mult.

5. Chiar și atunci când eşti fericită cu el, nu simți că totul este așa cum ar trebui să fie. Nu poți explica acest lucru, întrucât relația voastră este perfectă, dar nu te părăsește senzația că ceva nu este în regulă.

6. Nu-ţi poți lua ochii de la el, dar nu în sensul bun. Se pare că-ţi este frică de el și în fiecare secundă încerci să-i descoperi adevăratele intenții. Subconștient urmărești prădătorul, la fel cum cerbul privește vânătorul, așteptând următorul pas.

7. În prima clipă când v-aţi cunoscut, ai simțit o respingere fizică, dar ai încercat să fii draguță. Și în zadar. Merită să ai încredere în intuiție.

8. Nu simți atracție s*xuală pentru el. Dacă ea nu există de la început, nu va apărea nici mai târziu și relația fără asta nu va supraviețui. El trebuie să te atragă nu numai ca om, ci și ca bărbat.

9. Te înspăimântă gândul că vei fi cu el pentru tot restul vieții. Dacă este aşa, fugi de el!

Sursa


Distribuie:
loading...