Atunci când nu îţi scrie, nu te sună şi nu-ţi răspunde la telefon, citește asta!

Foto: Pxhere
Distribuie:

Vreau să cunoști acel tip de iubire care nu te face să te îndoiești de nimic– cu excepția întrebărilor despre cum ai trăit până acum fără el?

Vreau să cunoşti acea iubire care nu te face să suferi în fiecare seară, așteptând un mesaj de la un tip care nu-ţi răspunde niciodată. Vreau să cunoști iubirea care nu te face să plângi sau să te simți neînsemnată.

Eu însumi am pierdut mult timp încercând să cuceresc bărbați care doar m-au rănit. Le scriam mesaje, sperând să primesc un răspuns, dar dragostea corectă nu este aşa.

Adormeam simțindu-mă singură mai mult decât oricând. Îmi doream, speram, pierdeam timpul cu un tip care nu avea aceleași sentimente pentru mine. Se uita la mine ca la ceva ce putea fi folosit şi aruncat, distrus. Eram fără sentimente. Le-am îngropat. Meritam asta. Meritam să aștept când va putea să petreacă o zi cu mine, fără ca telefonul să vibreze din cauza mesajelor ce veneau mereu nu ştiu de la cine.

Şi mă mulțumeam cu asta. Cu mesajele lui rare, cu serile rare petrecute împreună, chiar dacă mă trezeam singură în fiecare dimineață, știind că el se trezește cu alta.

Eram mulțumită de puținul pe care mi-l oferea.

Tu eşti mulţumită de puţinul pe care ţi-l oferă? Ești fericită să te trezești singură pe un pat mare, lăsându-ți cafeaua să se răcească, pentru că ți-e frică să nu pierzi niciun mesaj de el?

Dacă nu, acest lucru este normal. Este normal când ai 18 , 22  sau 29 de ani și încă nu știi ce meriți cu adevărat, pentru că această conștientizare nu vine peste noapte. Ea durează ani de relații auto-distructive, dimineți singure și, în cele din urmă, zile când te trezești și realizezi că nu mai ești singură. Este nevoie de o singură dimineață, când înțelegi cine eşti, ce talente și abilități ai și că meriți dragostea și admirația absolută – a ta proprie. Iubirea pentru tine nu vine peste noapte. Pentru cei dintre noi care au experimentat cea mai rară formă de iubire toxică, este foarte dificil.

Dar crede-mă, cu timpul te vei simți mai bine, pentru că dragostea adevărată există și te așteaptă. Nu-ți fie rușine de tine, de unicitatea și ciudățenia ta, de farmecul tău. Iubește-te. Apreciază-te. Controlează-te.

Sper că atunci când te vei simți rău, când vei aștepta răspuns de la următorul tip, vei citi acest mesaj și vei înțelege că valorezi mult mai mult.

Sursa


Distribuie:
loading...