Află de ce bărbații care se căsătoresc cu femei puternice, sunt cei mai fericiți!

Foto: Pxhere
Distribuie:

O fată puternică nu va sta în așteptarea prințului frumos, care e gata să-i vină în ajutor. Ea nu va aștepta să joci rolul de apărător, asistent sau îngrijitor, pentru că poate avea grijă singură de sine. Va depune la fel de mult efort ca şi tine. Va aduce în casă bani, își va îndeplini partea sa de treburi casnice. Relația nu va fi niciodată unilaterală, pentru că va lucra asupra ei, la fel ca şi tine.

Femeia puternică este încrezătoare. E mândră de ceea ce este și nu va pretinde că este altcineva, pentru a face impresie. Ea nu te va minți că iubeşte aceleași filme şi nu va tăcea dacă melodia ta preferata nu-i este pe plac.

Dacă îţi vei dedica viaţa pentru ea, nu te vei trezi într-o zi ghicind cine este lângă tine, pentru că ea îţi va arăta de la început cine este cu adevărat. Fără surprize. Nu aștepta o trecere bruscă de la o fată minunată la o soție cicălitoare, pentru că deja o cunoști.

Femeia puternică nu va fugi de necazuri. Dacă ea consideră că meriți eforturile, se va lupta pentru tine. Va corecta tot ce e distrus, nu va arunca totul la gunoi. Nu va pierde niciodată încrederea în tine, atât timp cât vei continua să lupți pentru ea.

Bărbatul care se căsătorește cu o fată puternică, este cel mai fericit,pentru că puterea ei îi susține pe ambii. Ea este un suport sigur, indiferent de situație – fie că ai pierdut un om apropiat, un animal de companie sau munca – ea îţi va fi alături, te va consola şi nu-ţi va permite să cedezi.

Ea te va inspira să-ţi descoperi potenţialul, chiar şi atunci când îţi va fi teamă de acest lucru.

O femeie puternică îţi va testa limitele. Ea nu va începe o relație care îi frânează creșterea, de aceea trebuie să fii cel mai bun bărbat care poţi fi. Nu-ţi poţi permite să te relaxezi, pentru că astfel o vei pierde. Acest lucru înseamnă că vei depune efort în relație.

O femeie puternică nu te va face centrul universului ei, pentru că ea are alte treburi în afară de tine, însă întotdeauna te va trata cu respect. Îţi va oferi atenţia şi iubirea pe care o meriți. Va rămâne cu tine pentru că te iubeşte sincer şi nu pentru că are nevoie de tine.

Dacă te vei căsători cu o femeie puternică, vei ajunge într-o relație puternică.

Sursa 


Distribuie:
loading...