A lua decizia dificilă de a încheia o relație cu o persoană pe care o iubești este un act de curaj…

Foto: Pexels
Distribuie:

Uneori, chiar dacă încă iubești o persoană trebuie să o lași să plece, chiar dacă este una dintre cele mai dureroare experiențe. Când ai investit timp și sentimente într-o relație, gândul de a trăi fără acea persoană pare de neconceput. Rememorezi momentele pe care le-ați trăit împreună, planurile pe care le-ați făcut și nu simți decât agonie, notează lifehack.com.

Dacă despărțirea este recentă, să te gândești la viitor este aproape imposibil.

Indiferent care sunt motivele pentru care v-ați despărțit, durerea emoțională va fi mare. Este absolut firesc. Fiți înțelegătoare cu voi!

De ce te eliberezi atunci când lași totul în urmă?

Poate ați considerat că acea persoană este sufletul vostru pereche sau cineva alături de care vă vedeați pentru o lungă perioadă de timp. Poate fi extrem de dificil să faci față realității și să începi să construiești o nouă etapă, doar pentru tine. Te vei simți singură, chiar dacă ești înconjurată de prieteni și familie. Dacă poți, dă-le voie să aibă grijă de tine și să te sprijine în această perioadă.

A lua decizia dificilă de a încheia o relație cu o persoană pe care o iubești este un act de curaj. Dovedești că ești capabilă să îți creezi propria fericire și nu ai nevoie să te legi de cineva pentru a realiza că viața merită trăită.

Dacă după ce ți-ai evaluat relația consideri că este mult mai bine să îi pui capăt, demonstrezi că ai convingerea că meriți o viață mai bună iar în timp poți construi o relație mult mai bună.

De ce a pune punct unei relații poate vesti un frumos nou început?

Atunci când închei un capitol dureros din viața ta te poți îndrepta către un viitor mai strălucitor. Vă amintiți o vorbă veche care spune: ”Dacă îl iubești, lasă-l să plece”?

Dacă privești adânc în sufletul tău, vei realiza că eliberându-te pe tine dar și pe celălalt de o relație care vă trage înapoi pe amândoi, faci fericiți doi oameni. În acest fel, faptul că îl lași să plece este un gest de maximă grijă și bunătate.

Fiecare relație ne învață câte ceva, iar uneori, rolul unei relații ni se dezvăluie tocmai la final. Chiar dacă ai sentimentul că totul se prăbușește în jurul tău atunci când te desparți de cineva pe care îl iubești, în timp vei realiza că ești în fața unui nou început.

Folosește lecțiile pe care această relație ți le-a dat pentru a-ți construi relații mai sănătoase și fii convinsă că vei găsi iubirea din nou. Privește această perioadă tristă ca pe un pas necesar care te aduce mai aproape de ceea ce ai nevoie și ceea ce îți dorești de la viață.


Distribuie:
loading...