7 semne care îţi arată că e interesat de tine chiar dacă nu ți-o spune!

Foto: Pxhere
Distribuie:

1. E interesat de viaţa ta personală

Bărbatul niciodată nu va fi interesat de o femeie, care îi este indiferentă. Dacă te ascultă cu interes despre ceea ce îi povestești, te întreabă de planurile tale, atunci nu este indiferent. Se interesează de statutul tău social, încearcă să afle mai multe despre foștii bărbați din viaţa ta? Atunci “miroase” a simpatie reciprocă. Şi desigur, te place atunci când zâmbește mult în prezența ta, îţi laudă munca şi e generos în complimente.

2. Semantica gesturilor și limbajul corpului

Un bărbat interesat de o femeie, întotdeauna va păstra contactul vizual. Deasemenea urmărește-i gesturile. Mișcările libere şi dezinhibate vorbesc despre un partener deschis. Dacă se atinge des de mâna, umărul sau spatele tău – este un semn clar, că e interesat de tine.

3. Implicarea în conversație

Cel mai evident semn că bărbatul e interesat de femeie – este atunci când încearcă să o tachineze uşor, să facă glume pe seama ei pentru a o provoca la “flirt”. Un alt semn de simpatie, ar fi că bărbatul e mult mai amabil decât de obicei (se reține să spună cuvinte sau bancuri indecente în prezența ta).

4.Modul de comunicare pe rețelele sociale

Dacă îţi răspunde clar la fiecare mesaj, încearcă să scrie corect şi interesant, face totul pentru a prelungi conversația – este un semn bun. Dacă îţi apreciază pozele, îţi scrie întotdeauna comentarii, sau îţi trimite imagini amuzante – deasemenea e un semn bun pentru a-i acorda atenție.

5. Te ajută şi te susține

Tocmai ţi-a scăpat, că n-ai reușit să iei micul dejun, iar el ţi-a adus la ceai gogoșile preferate? Bărbatul nu va avea grijă de o femeie care îi este indiferentă. Observă-i cu atenție comportamentul, el este mai elocvent decât toate cuvintele din lume. Deasemenea, te va suna des şi te va întreba dacă nu ai nevoie de ceva, te va ajuta să rezolvi problemele. Pentru că are intenții serioase, chiar dacă nu arată aceasta.

6. Relațiile cu alte femei/fete

Sunt bărbați care colecționează femeile ca pe trofee. Pentru a nu confunda interesul autentic cu cel simulat, încercă să evaluezi relațiile cu alte femei/fete. Bărbatul flirtează cu fiecare fustă şi fără jenă poate ieși cu mai multe fete în același timp? Pe lângă aceasta se mai poartă agresiv sau brutal? Atunci, acest bărbat nu e pentru tine. Un bărbat îndrăgostit nu-şi va permite să fie interesat de o altă femeie.

7. Timpul petrecut împreună

Un mod sigur de a afla adevăratele intenții ale bărbatului – analizează locurile pe care le vizitați împreună. De exemplu, dacă în afară de tine, a mai invitat la întâlnire câțiva prieteni și v-aţi dus la McDonalds –  puțin probabil, că are intenții serioase. Sau te invită la cinema la filme de groază şi thrillere pe care el le adoră – atunci pur şi simplu nu are cu cine merge. Dacă ține cont de preferințele tale  – atunci intențiile lui sunt serioase.

Cum înţelegi că un bărbat te place? Limbajul corpului va vorbi de la sine. El va fi interesat de viaţa ta, de gândurile şi aspirațiile tale, va încerca să-ţi fie alături când vei avea nevoie de ajutor, neapărat va fi generos şi te va scălda în complimente! Aveți deja toate acestea? Atunci puteți merge mai departe!

Sursa


Distribuie:
loading...