7 etape pentru a găsi pe cineva care să te completeze…

Foto: Pxhere
Distribuie:

Partenerul care te completeaza nu trebuie confundat cu sufletul pereche. O persoana poate avea mai multe suflete-pereche intr-o viata, noteaza Elite Daily.

Partenerul care te completeaza este insa o oglinda a ta. Este ca si cum te-ai intalni pe tine intr-o alta persoana. Simti ca este tot ceea ce tu nu esti. Simti ca, desi erai completa pana la el, el te completeaza.

Tot specialistii citati de Elite Daily sustin ca trebuie sa treci prin anumite etape de conexiune pentru a gasi partenerul care te completeaza.

De fapt, sansele ca tu sa iti gasesti aceasta oglinda sunt suprinzatori de mici, spun aceiasi specialisti. Este posibil sa nu il gasesti niciodata in viata aceasta. Intrucat este vorba de o conexiune metafizica, exista cateva etape pentru a-ti partenerul.

7 etape inainte de a gasi partenerul care te completeaza

Pregatirea

Atunci cand doi parteneri ce trebuie sa se intalneasca pentru a se completa nu s-au intalnit, traiesc in stadiul de pregatire. Este prima etapa, in care fiecare isi traieste viata, avand senzatia ca acela sau aceea pe care trebuie sa o intalneasca este undeva acolo, doar ca nu s-au intalnit.

Poti, deci, simti ca mai ai de lucrat la propria persoana inainte de a-ti intalni partenerul perfect. O conexiune metafizica este puternica si trebuie sa fii pregatita, pentru ca intimitatea este atat de diferita.

Prima intalnire

Poti simti ca partenerul care te completeaza va ajunge in viata ta. Ca si cum ai simti semnele universului ca urmeaza sa traiesti ceva nemaipomenit.

Poti simti ca iubesti sau ca te incita o persoana pe care nu ai cunoscut-o inca. Poti primi simboluri prin vise, simboluri ce reprezinta iubirea eterna. Sau poate v-ati vazut si nu ti-l poti scoate din minte. Iti stimuleaza gandurile intr-un mod atat de intens.

Indragostirea de partenerul care te completeaza

Atunci cand va intalniti, conexiunea va fi atat de puternica incat nu vei fi simtit asa ceva inainte de el. Te poti simti dezorinetata, poti reactiona ciudat!

Daca de obicei te arunci intr-o relatie, de data aceasta, cand intalnesti partenerul care te completeaza poti fi plina de anxietati. Sau invers, daca de obicei esti retrasa, acum poti fi la picioarele lui.

Oricum ar fi, aceasta intalnire iti va schimba viata. Este atat de puternic efectul incat vei accepta ca este o iubire asa cum nu ai mai cunoscut.

Aceasta perioada in care te simti ca Raiul este pe Pamant este scurta. Sufletele care se completeaza sunt marcate de mai mult decat conexiuni intense si sentimente puternice. Ele sunt marcate de torment interior si separare.

Tumultul dintre tine si partenerul tau metafizic

Desi dureaza luni cand oamenii din relatii de cuplu isi arata ego-urile in actiunile lor, conexiunea dintre sufletele pereche sunt atat de puternice si naturale incat se intampla mult mai repede.

Intrucat partenerul care te completeaza este o oglinda a ta, sa vezi manifestarile psihologice proprii, insa in oglinda, in alta persoana te poate speria.

De aceea, conteaza mult etapa de pregatire. Daca va intalniti si sunteti pregatiti, turbulentele din cuplu pot fi atat de puternice si va puteti speria, ceea ce va duce la despartire.

Urmarirea

In aceasta etapa, pot fi mai multe deznodaminte, intrucat fiecare cuplu metafizic este unic. Daca unul dintre voi se retrage, celalalt poate raspunde in multe feluri.

Fie se poate retrage la randul lui, izolandu-l pe celalalt. Fie poate sa il urmareasca pe cel care se retrage, pentru a-i controla actiunile.

Aproape de cele mai multe ori, aceasta etapa se lasa cu separarea fizica a iubitilor metafizici. Exista multe emotii, mult tumult si dezamagiri.

Predarea

Timpul petrecut separati poate fi o etapa critica. Ambii parteneri isi exploreaza acele parti din ei care ii sperie si pe care le blocheaza.

Daca vrei sa te reconectezi cu partenerul care te completeaza, incearca terapia. Sau te poti lasa pe mana vietii si a evenimentelor ce vor duce la dezvoltarea ta personala.

Pe masura ce relatia cu tine insati se aprofundeaza si conexiunea cu partenerul tau se inteteste. Il vei simti acolo, prezent ca o umbra. Poti incepe o alta relatie in perioada aceasta insa niciodata nu vei scapa de senzatia constienta ca EL exista si isi doreste sa fie cu tine.

Reuniunea

Intrucat partenerul care te completeaza este o conexiune a sufletelor, este greu sa il gasesti in viata aceasta. Daca insa ati petrecut timp separati, puteti reconstrui sau creste ceea ce nu aveati in voi insiva inainte de a va cunoaste.

Acceptarea, iertarea, dorinta de a renunta la controlul celuilalt va pot aduce impreuna. Si daca sunteti norocosi sa va reintalniti in aceasta viata veti simti o conexiune pe care majoritatea oamenilor nu o vor intelege niciodata.


Distribuie:
loading...