ZODII: Viața amoroasă a nativilor din Varsator

Distribuie:

Horoscopul este bazat pe teoria ca planetele au un efect puternic asupra ta, a caracterului, personalitatii si a destinului tau. Horoscopul erotic iti permite sa ai capacitatea de intelegere mai mare a propriei persoane in cadrul unor relatii romantice si iti permite sa observi tiparele generale ale vietii tale, insemnand comportamentul tau si compatibilitatea ta naturala cu altii.

Horoscoapele erotice capteaza chintesenta dragostei si te ajuta sa te cunosti atat pe tine intr-o relatie, cat si pe partenerul tau: ce asteptari, dorinte si ce nevoi are, afland totodata daca este cel potrivit pentru tine. Acest fel de horoscoape se pot referi la viata ta amoroasa in general, si pot prezice anumite directii pentru viata ta amoroasa sau te pot ajuta sa-ti alegi partenerul potrivit.

Femeia varsator:

Nu doreste sa fie vazuta ca obiect sexual. Are pretentii foarte mari si cere de la iubit anumita consideratie. Nu-i place sa fie grabita. O prima intâlnire se va termina foarte rar in pat. Nici a doua intâlnire nu inseamna pentru ea un flirt. Nu este pudica, dar doreste sa fie convinsa ca aceasta relatie este ceva serios.

loading...
Citește si:  Caracterizarea zodiei SCORPION dupa ziua nasterii

Femeia varsator este sensibila si are un puternic intelect. Este chiar deosebit de intelectuala. Prietenii o stimuleaza iar daca ii place societatea este foarte vesela si accepta cu placere o invitatie in ultima clipa de la prieteni. Daca simpatizeaza pe cineva, isi deschide nestingherita sufletul, de multe ori intr-un mod nu prea prudent.

Se amesteca cu pasiune in viata altora. Da sfaturi care nu sunt nici dorite, nici urmate. Nu se da inapoi de la munci barbatesti. Ii plac meserii ca mecanic auto sau constructor, dar de cele mai multe ori o intâlnim in posturi de conducator.

Raspunde provocarilor. Preia cu placere noi responsabilitati pentru ca este convinsa ca face fata tuturor solicitarilor. Pentru ca este inteligenta nu se sperie de greutati, si gaseste multa intelegere pentru altii. Cel mai bine se desfasoara când trebuie sa conlucreze cu altii, o trasatura caracteristica apreciata de catre oamenii inteligenti.

Fiind o umanista pura, o intereseaza toate problemele lumii. O vom intâlni in primele rânduri in lupta pentru dreptate si intotdeauna de partea celor napastuiti. Intelege suferinta celorlalti, dar nu este binefactatorul care cere rasplata si dragoste. Se adânceste atât de mult in munca incât uita de cele mai multe ori oamenii pentru care se zbate. Distanta aceasta este prezenta pâna si in problemele mai intime.

Citește si:  Daca viata ne da lectii, ne vom face temele!

Inainte de toate are curajul propriilor ei convingeri pe care nu le tradeaza niciodata. Daca un proiect esueaza, nu dispera pentru ca este sigura ca din greseli se poate invata, ba mai mult, nu sufera succesul obtinut prea usor. Este fascinanta, distractiva, plina de fantezie, dar poate si foarte incapatânata. Cele mai multe femei varsator au aplicatie spre lucururile oculte si nimic nu le va convinge sa-si tradeze credinta in fenomene supranaturale.

Când sunt convinse ca stiu ceva, nici un argument si nici un fapt real nu le va zdruncina parerea. Femeia varsator simte o mare nevoie de dragoste si prietenie. Gaseste genul opus ca deosebit de atragator, insa cauta partenerul perfect si are mari dificultati in a se hotari. Ca urmare se va casatori târziu, iar alegerea va surprinde grupul de prieteni. Va soca de altfel intotdeauna cercul ei de cunostinte conservatoare.

Dacă ţi-a plăcut acest articol, distribuie-l prietenilor!
loading...

Comentarii