Vezi cu ce te pot surprinde nativii din zodia Taur într-o relație!

Distribuie:

Taurul – un semn zodiacal încrezător în sine, stabil, practic, persistent şi prudent în toate. S-ar părea că e cu picioarele pe pământ, însă în realitate e un romantic incurabil!

Taurul apreciază partea visătoare a partenerei sale şi el însuși, cu plăcere va diversifica rutina plictisitoare cu flori sau o cină neplanificată la restaurant.

La începutul relației îşi poate exprima iubirea prin poezii sau serenade.  Desigur această etapă vine doar după ce şi-a studiat bine partenera: e demnă? serioasă? de încredere? Acest proces poate dura luni – Taurul trebuie să fie absolut sigur de alegerea pe care o face. Doar după aceasta se va arunca cu toată pasiunea în abisul iubirii. Şi nimic nu-l va opri, dacă presupusa parteneră este deja într-o relație. În acest caz va fi chiar mai intrigant pentru el. Aţi văzut vreodată un Taur care nu-şi atinge obiectivele?

loading...
Citește si:  Racii sunt extrem de sensibili şi emoționali, de aceea merită încredere atât în cuvinte, cât și în fapte. Sunt cei mai drăguți oameni pe care îi vei întâlni vreodată…

Multe persoane tind să se relaxeze, atunci când se confruntă cu prea multă iubire din partea Taurului. Nu ar trebui să facă aceasta, pentru că chiar dacă nu-şi arată pe faţă, el ar fi încântat să te vadă într-o rochie de seară, decât în blugi.

Nu-ţi pierde farmecul în ochii lui, pentru că în curând, va vedea şi singur fără ochelarii roz. Prelungiți viaţa întâlnirilor voastre de la început.

Deși Taurul e foarte econom şi cumpătat, pentru jumătatea sa nu va economisi nici un ban (desigur dacă ea îi va putea demonstra că această cumpărătură e de folos). Totuși “banii în vânt” – nu sunt o formulă pentru Taur.

Citește si:  Exista cu adevarat suflete pereche?

Niciodată nu-l grăbi şi nu-i reproșa nimic în public. În primul rând pentru că îl vei înfuria foarte tare, iar în al doilea – Taurul îşi consideră a doua jumătate, persoana care niciodată nu-l va dezamăgi. Trebuie să-i corespunzi.

Sursa

Foto: Wallpapers Wide

Dacă ţi-a plăcut acest articol, distribuie-l prietenilor!
loading...

Comentarii