Semne că un bărbat te place. N-o să mai ai dubii la următoarea întalnire…

Distribuie:

Sunteti la inceputul relatiei si te intrebi daca veti avea o istorie lunga? Dupa primele intalniri nu-ti dai seama care sunt acele semne ca un barbat te place? Eharmony.co.uk a publicat un articol din care vei intelege cum stau lucrurile cand vine vorba despre un barbat indragostit.

Nu mai putin de cinci semne ca un barbat te place cuprinde lista de mai jos. Te va ajuta sa treci cu bine peste perioada de incertitudine si iti vei recapata increderea in tine si in farmecul tau.

Initiaza contactul cu tine

Regula este simpla: daca te place, va intra in vorba cu tine. Personalitatea sa dicteaza timpul necesar pentru a face primul pas. Daca nu ii place sa se joace, sa tachineze si este sincer, n-ar trebui sa-i ia mai mult de doua zile sa ia legatura cu tine. Dar asta nu inseamna ca nu poti face tu primul pas, daca esti sigura ca este interesat. Nu mai suntem in era cand fetele asteptau cuminti langa telefon. Totusi, daca observi ca mai mult tu te implici, incearca sa-ti dai seama daca te place cu adevarat sau este doar politicos.

Citește si:  Niciodată, dar niciodata nu trebuie să alergi după cineva!

Isi lasa corpul sa “comunice” cu tine

Fii atenta la reactiile subtile pe care le are barbatul de langa tine cand ti se adreseaza! Este incordat sau relaxat? Te copiaza in gesturi? Gaseste scuze sa te atinga atunci cand vorbeste cu tine? Daca pune mana pe spatele tau, cu scopul de a te ghida in multime, sau iti mangaie usor mana, la masa, fii convinsa ca te place!

Semne ca un barbat te place: retine detalii din viata ta

Cand un barbat te place, face eforturi considerabile sa te asculte si sa nu piarda niciun cuvant din ce ai sa-i spui. Te poate surprinde cu detalii enuntate de tine la primele intalniri, pe care le aduce in discutii mai tarziu, in relatie. Daca te place, vrea sa-ti demonstreze ca este atent la ceea ce ii spui. Adesea, el incepe sa-ti dezvaluie lucruri personale, pe care doreste sa le stii, si se exprima, de exemplu, cu: “nu am mai spus nimanui”.

Citește si:  Te-ai întrebat vreodată dacă ești cu adevărat o femeie fericită? Iata cele 7 reguli ale fericirii!

Te complimenteaza

Un semn clar ca te place este ca iti vobeste frumos, te complimenteaza si isi exprima cu usurinta sentimentele de apreciere la adresa ta.

Spune prietenilor si rudelor despre tine

Cand te place cu adevarat, va vrea ca toata lumea sa te stie. E un semn clar ca este mandru sa fie in compania ta. De fapt, orice gest de-ale lui de a te implica in activitatile sale si in viata personala reprezinta argumente solide ca este interesat de persoana ta.

Foto: Reader’s Digest

Dacă ţi-a plăcut acest articol, distribuie-l prietenilor!

Comentarii