PSIHOLOGII au găsit cele 8 motive pentru care FEMEILE ÎNȘALĂ!

Distribuie:

Psihologii au găsit cele 8 MOTIVE pentru care FEMEILE ÎNȘALĂ! Nu o să-ți vină să crezi care este al 4-lea motiv!

1. Pentru că nu iubește sau nu se simte iubită în cuplu. Iubirea este pervertită în zeci de lipsuri sau nevoi emoționale și afective nerezolvate.

2. Pentru că primește prea mult și nu mai are loc/dorință să ofere; se simte sufocată de prea multă atenție și afecțiune; este o formă de abuz acest comportament în care tot primești, ți se tot daruieste, iar răspunsul tău, oricare ar fi acela (de acceptare sau de respingere), nu mai contează; nu pare să mai conteze.

loading...

3. Pentru că simte nevoia acută a unei evadări dintr-o relație abuzivă, o relație de dominare și control: fizic, sexual, afectiv, economic.

Citește si:  Un tânăr a murit la câteva ore după ce a fost mușcat de gât de iubita sa. Ce au descoperit medicii...

4. Pentru că imaginea tatălui, de regulă, dominantă și/sau problematică, preluată din istoricul său de viață în interiorul familiei de origine, nu se regăsește în atitudinea sau în comportamentul partenerului de viață.

5. Pentru că nevoia ei sexuală nu s-a diminuat, iar întâlnirile intime în cuplu s-au rărit până la dizolvare; un bărbat prea obosit fizic sau emoțional, nu va avea libidoul unui don Juan și nu va face eforturi să susțină această nevoie sexuală a partenerei de viață; sau pentru că el nu o incită sau nu o inspiră, nu este suficient de creativ în zona aceasta comună de intimitate; sau pentru că el a evadat deja, sexual și afectiv vorbind, de ceva vreme, din cuplu.

Citește si:  O femeie se cucereste usor, mai greu e sa ii dai motive sa ramana langa tine

6. Pentru că a găsit în celălalt un partener de comunicare; femeile se plâng adesea că nu au cu cine să comunice, adică cu cine să împărtășească ceea ce știu, ceea ce simt; este o nevoie pur intelectuală.

7. Pentru că simte nevoia unei descărcări a cine știe cărui stres prelungit și a unei confirmări că este, în continuare, atractivă; în acest caz, probabil că femeia este o personalitate alfa.

8. Pentru că s-a îndrăgostit sau crede, cel puțin, că s-a îndrăgostit de un alt bărbat, un bărbat care a știut cum sa obțină acceptul și intenția/atenția ei.

Sursa: sanatatea.ro

Dacă ţi-a plăcut acest articol, distribuie-l prietenilor!
loading...

Comentarii