Povestea ta

nu-ti-se-pare

Aici poti scrie povestea ta legata de viata, dragoste, sanatate, spiritualitate, probleme intalnite si solutii pe care ai vrea sa le impartasesti cu ceilalti. Este o forma de destainuire pe care sper sa o imbratisezi si sa ne aduca pe toti mai aproape unul de celalalt.

Scrie fara grija asa cum te indeamna inima, iar daca este nevoie de revizuire sau corectura, o vom face noi pentru tine. Numele iti va fi publicat sau nu, in functie de preferintele tale.

Sunt sigur de un lucru: multe persoane au un real talent la scris, dar inca nu au realizat asta. Astept cu nerabdare povestea ta pe care o voi publica pe Blog dar si pe Pagina mea de Facebook. Cu drag, Oliver!

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Titlul

Povestea ta

Doresti sa iti fie publicat numele?

Lumea mea este frumoasa, este plina de bunatate si iubire. Este un univers pe care l-am construit impreuna prin povestile si experientele noastre de viata. Cei care au nevoie de un moment de liniste sau vor sa fie ascultati, ori sa uite pentru o clipa de greutatile vietii, isi pot gasi refugiul aici.

O lume in care oamenii invata sa isi redeschida inimile fara sa le mai fie teama ca cineva ii va judeca. In lumea mea, nimeni nu judeca. In acest univers online, nu conteaza numele pe care il ai, varsta, ori numarul pe care il primesti pe certificatul de nastere.

In lumea mea, persoanele nu reprezinta cifre, ci suflete. Vino si tu in lumea mea si scrie tot ce ai pe suflet. Descarca-te de emotiile, gandurile sau energia negativa, si accepta sfaturile celorlalti, sau foloseste experienta pe care o ai pentru a ajuta si tu la randul tau.

Comentarii