Horoscopul anului 2017! Află cum îţi va schimba viaţa noul an!

Distribuie:

Află ce schimbări şi transformări ţi-au rezervat astrele pentru anul 2017! Eşti pregătit?

Berbec

Anul 2017 este un an important pentru viitorul nativilor din zodia Berbec, atât pe plan personal şi profesional, cât şi din punct de vedere al sănătăţii acestora. Chiar şi atunci când lucrurile se complică, pari de neoprit. În 2017 reuşeşti să foloseşti lecţiile oferite de trecut, pentru a evita să comiţi aceleaşi greşeli. Noul an va veni cu răspunsuri la întrebări pe care de mult timp ţi le puneai.

loading...

Taur

Taurii au planuri mari pentru anul 2017 şi au, de asemenea, şi certitudinea că aceste planuri vor reuşi. Dacă ai senzaţia că te cunoşti, în anul ce urmează vei înţelege că te înşeli. În funcţie de bagajul emoţional cu care ai intrat în noul an, vei avea parte fie de împliniri şi realizări, fie de dezamăgiri profunde.

Cert e că lucrurile sunt extrem de confuze şi că vei primi nişte lecţii total neaşteptate, dar prielnice. Dacă va fi vorba despre un proces plăcut sau unul dur, vei afla de una singură. Important este că va fi un proces ce va da roade. Deteşti schimbările şi le eviţi cât de mult poţi, însă Universul are alte planuri pentru tine, iar schimbarea pare să se ţină scai. După producerea unor evenimente importante îţi vei schimba ţelurile, priorităţile, poate chiar şi valorile personale.

Citește si:  Cum se manifestă zodiile atunci când sunt furioase!

Gemeni

Anul 2017 este, bineînţeles, imprevizibil pentru nativii din zodia Gemeni. Pe cât de exuberantă, optimistă şi binevoitoare poţi fi, pe atât de tristă, singură şi îndurerată te simţi adeseam. Priveşte în urmă şi încearcă să îţi înveţi lecţia. Ce vrei, de fapt? După ce vei răspunde la această întrebare, lucrurile vor căpăta rapid un sens.

Rac

Anul 2017 este, pentru Raci, anul în care se va ivi oportunitatea evoluării pe toate planurile. Oamenii din jurul tău avansează şi te trag şi pe tine după ei, ceea ce nu îţi poate face decât bine.

Chiar dacă ai o mulţime de realizări, nimic nu te mai mulţumeşte şi vrei tot mai mult. Nu e exclus să fii tentată să îţi finalizezi studiile sau să încerci ceva nou pe plan profesional. Dintr-o dată eşti extrem de preocupată de studiile şi cariera ta. Acest lucru este demn de apreciat aşa că ascultă-ţi inima şi transformă-ţi visele în realitate.

Leu

Încă de la început de an te simţ neînţeles. Nimeni din cercul tău de cunoştinţe nu reuşeşte să îţi înţeleagă ţelurile. Nu trebuie să te simţi nedreptăţită, ci să încerci să afli de ce nu reuşesc cei din jur să fie de acord cu tine. E posibil oare să ai deja tot ce ţi-ai putea dori şi să nu reuşeşti să te bucuri din plin de ceea ce viaţa ţi-a oferit? Nu e nimic rău în a cere mai mult de la tine şi de la viaţă, însă ar fi păcat să nu îţi dai voie să savurezi propriul succes. Munca îşi poate pierde sensul dacă nu ne dăm voie să ne bucurăm de roadele sale.

Citește si:  Top 5 cele mai harnice zodii

Fecioară

Totul pare să meargă ca la carte în viaţa Fecioarei, însă în adâncul sufletului aceasta ştie că, de fapt, nimic nu merge bine. Nodul din gât şi coşmarurile sale o împiedică să se mintă pe ea însăşi.

Ciudat este că nici tu nu ştii exact ce îţi provoacă această stare. Răspunsul este în tine, însă pentru a-l afla trebuie să îţi doreşti asta şi să fii 100% sinceră. Ai nevoie de o casă nouă, de un job nou, poate chiar de un iubit nou. Citind aceste rânduri vei descoperi de ce ai nevoie, de fapt. Da, urăşti să îţi exteriorizezi sentimentele, însă puterea vindecătoare a unei discuţii sincere cu o persoană dragă nu poate fi egalată ncii de o sticlă de vin, dar nici de un pumn de sedative.

Dacă ţi-a plăcut acest articol, distribuie-l prietenilor!
loading...

Comentarii