Femeie, meriti mai mult!

Distribuie:

Un mesaj de la femei pentru toate femeile din lume.

Ce ne defineste? Alegerile pe care le facem? Modul in care aratam? Sentimentele noastre? Daca simt ca nu am nimic… este adevarat?

Uneori ma uit in oglinda si imi vine sa plang. Ma gandesc la toate greselile pe care le-am facut… la toti oamenii pe care i-am ranit… la toate momentele in care am dat gres.

loading...

Sunt o greseala? Daca mi-as atinge scopurile, asta m-ar face o persoana mai buna? Daca as slabi, asta m-ar face frumoasa? Daca as schimba tot la mine ar fi mai bine?

Nu esti definita de machiajul pe care ti-l faci dimineata si nici de hainele pe care le porti. Nu esti o culoare a pielii, o fata draguta… si nici numarul de centimetri din jurul taliei. Ai trecut prin atatea lucruri si nimeni nu stie. Sunt multe pe care nu le arati celor din jurul tau.

Citește si:  Când o femeie îti vorbeste, ascult-o!

Esti mai mult decat etichetele tale, mai mult decat durerea. Femeie, esti mai mult decat greselile tale.. iar tu ai ceva de spus!

Cand iti vei da seama ca meriti mai mult? Nu trebuie sa faci nimic pentru a castiga ceva. Esti perfecta! Meriti sa fie fericita! Cand o sa vezi ce vad eu si iti vei da seama ca meriti mai mult?

Citeste mai departe…

Foto

Dacă ţi-a plăcut acest articol, distribuie-l prietenilor!
loading...

Comentarii