Diferența dintre un bărbat care te dorește si un bărbat care te respectă

Distribuie:

Uneori, vine câte un moment în care, noi, cele dorite, uităm să ne respectăm. Permitem să fim tratate în mod necorespunzător, doar pentru că este atât de frumos  să simți din când în când, atenția cuiva.

Da, atenția este foarte plăcută, ne simțim speciale. Este o plăcere de moment. Ne place când bărbații se apropie și flirtează cu noi, chiar și dacă nu insistă foarte mult – stima de sine crește imediat.

Dar iată care este diferența dintre momentele în care ești dorită și atunci când ești respectată: 

Este mult mai greu să respecți, este nevoie de mai mult timp pentru asta. Trebuie să înțelegi valorile omului și motivul pentru care le urmează. Pentru respect ai nevoie de conversații mai profunde.

A fi dorită și a fi respectată sunt două lucruri total diferite, dar a doua trebuie să reprezinte o prioritate. 

Ai putea simți o plăcere de moment atunci când ești dorită, dar nu valorează nimic dacă nu ești respectată.

Nu fi cu un bărbat doar pentru că poate spune cuvinte dulci de la care te simți bine, dar în fața celorlalți aruncă-n tine cu noroi.

Citește si:  De ce simt nevoia barbatii cuplati sa flirteze cu alte femei

Cu toții vrem să fim admirați – este natura umană, dar este foarte ușor să te pierzi într-un astfel de moment. Este ușor să renunți la principiile tale pentru o seară sau două, și să lași corpul să acționeze. Este ușor să creezi un roman cu un tip oarecare, este ușor să iei decizii atunci când ești beată, dar sentimentul din dimineața următoare: „Ce-am făcut?!” – exact ceea ce a vrut el. Te-ai lăsat folosită.

Nu te arunca în brațele celui care nu te respectă și se gândește la cât mai repede să te ducă în pat, și nu la cum te vei simți dacă nu te va suna înapoi.

Nu tolera. 

Nu-i permite să ia tot ce-i mai bun din tine și să te lase cu sentimentul că te-a folosit. Când bărbatul te respectă, nu face astfel de lucruri. Îți vei pune întrebări: „Ce nu a fost în regulă?”. Adevărul este că el nici nu avea de gând să rămână cu tine. Este ușor să dispari când nu respecți un om. Este ușor să uiți de el și să nu-l apreciezi.

Citește si:  10 semne că el e alesul

Trebuie să te respecți pentru a câștiga respectul celorlalți. 

Ai putea să-i placi unui bărbat, dar cuvintele acestuia nu ar trebui să aibă nici o valoare în fața ta, până în momentul în care vei simți respectul lui. Pentru că atunci când lași ca un om care nu te respectă să intre în viața ta, dai singură dovadă de lipsă de respect. Nu trebuie să permiți nimănui să te folosească, pentru că o va face iar și iar. Învață să te iubești și să te respecți, atunci vei înțelege ce însemni cu adevărat. Vei începe să te respecți mai mult și-i vei impune și pe ceilalți să te respecte.

Dacă un bărbat nu te respectă, nici nu-l băga în seamă, pentru că atenția nu merită acele chinuri cauzate de disprețul lui.

Sursa

Foto: i.huffpost.com

Dacă ţi-a plăcut acest articol, distribuie-l prietenilor!

Comentarii