Cine nu ma inghite…

Distribuie:

Nu este posibil sa te placa toata lumea. Nu esti genul tuturor si nici altii nu-s genul tau… Sa iti petreci timpul cu un om la o cafea macar, trebuie sa ai un subiect de discutii, ceva doar ca sa nu va uitati unu la altu’ degeaba, asa… Trebuie sa fie o idee, un punct comun de pornire.

Am intalnit oameni in viata mea, pe care pur si simplu fara sa ii cunosc i-am respins. Nu stiu de ce, erau asa, invizibili pentru mine… Sigur vi s-a intamplat asa ceva si stiti despre ce vorbesc. Dar de obicei oamenii din invidie mai vorbesc si urat despre un om pe care nu il cunosc. Ar fi bine doar sa respinga si sa isi vada de drum.

Citește si:  Barbatii de care fug toate femeile

Femeile, iubitele si frumoasele noastre femei… Pe cat de frumoase si distinse sunt, pe atat de rele si agresive… Nu conteaza ce ii spui sau daca ii spui ceva, daca esti mai frumoasa ca ea, este suficient sa te omoare din priviri si vorbe taioase. Iar indiferenta fata de aceste femei este fatala, le omori psihic…

loading...

Cum sa nu ii raspunzi rautatilor ei? Ea cum iti mai arata cat de importanta este ea pentru acest mapamond? Si soarele rasare dimineata pentru ea… d’apai tu o muritoare fara silicoane, sa o ignori? Asta este nebunie curata!

Iubesc prietenia intre barbati. Nu pot sa cred cat devotament au unul pentru altul, mereu ii admir. Femeile s-ar omori reciproc daca asta nu ar fi o ilegalitate… Putin le intereseaza de umanitate si de bun-simt. Daca ar fi singura pe Pamant, fara altele pe langa, ar fi Raiul!!

Citește si:  Mesajul lui Brad Pitt pentru toti barbatii din lume

Autor: Dnv Adelina

Dacă ţi-a plăcut acest articol, distribuie-l prietenilor!
loading...

Comentarii