Cele mai bune noua afrodisiace

Distribuie:

Dintre nenumaratele afrodisiace care fac adevarate minuni in dormitor, noua sunt cu adevarat exceptionale. Aceste stimulente pot fi folosite atat pentru imbunatatirea vietii sexuale, cat si pentru condimentarea ocazionala a aceasteia.

Stridiile sunt cele mai cunoscute si comune afrodisiace. Si da, este adevarat ca aceste mici fructe de mare iti dau starea necesara pentru dragoste.

Vinul rosu consumat cu moderatie este bun pentru inima, dar si foarte eficient pentru cresterea libidoului. Un pahar in fiecare zi iti mentine sanatatea pe linie stabila si are un efect benefic asupra vietii tale sexuale. Vinul rosu te destinde, te incalzeste si dorinta de senzatii intime apare imediat. Daca numarul paharelor creste, ai grija deoarece aceasta licoare are si efect de somnifer.

loading...
Citește si:  Beti cafea dimineata, pe stomacul gol? Cititi acest articol!

Ciocolata neagra, un alt afrodisiac excelent. Continutul ciocolatei face sangele sa circule mai rapid, de aceea aceasta este renumite atat pentru beneficiile pe care le aduce inimii dar si vietii sexuale.

Semintele de dovleac, bogate in aminoacizi, constituie un stimulent sexual excelent.

Florile. Trandafirii, iasomia sau florile de lotus scot in evidenta dorintele sexuale ale ambilor parteneri. Tocami de aceea, florile sunt o „scuza” excelenta pentru ca doi oameni sa se apropie si sa devina intimi. Mirosul florilor are darul de a atrage femeile intr-un mod subtil si romantic.

Migdalele si nucile braziliene sunt afrodisiace excelente. Acestea erau consumate de oamenii din Egiptul antic pentru a-si mari libidou. In prezent sunt folosite in aceleasi scopuri.

Citește si:  Dacă ai unul din aceste obiceiuri, scapă urgent de el!

Si o stare de sanatate buna iti da o dispozitie extraordinara. Mancarurile bogate in vitamine si minerale, echilibrate in proportiile potrivite, au un efect bun asupra vietii sexuale. Printr-un stil de viata sanatos, dorinta sexuala va creste semnificativ.

Sportul face si el minuni in cazul libidoului. Cel putin jumatate de ora de miscare in fiecare zi si viata ta sexuala va fi mai incitanta.

Dragostea e cel mai bun afrodisiac. Nimmic nu te duce in acea stare ca dragostea. Cand sentimentele sunt adevarate intr-o relatie, atractia este instanta.

Sursa / Foto

Dacă ţi-a plăcut acest articol, distribuie-l prietenilor!
loading...

Comentarii