Cele 6 nevoi sexuale ale femeii fericite, dezvaluite de psihoterapeut

Distribuie:

Viata sexuala a fost si ramane o tema extrem de importanta in psihoterapie. O viata sexuala cu probleme poate atrage dupa sine de la tulburari de personalitate si comportament la depresie sau anxietate. Tocmai pentru a fi mai usor de dezbatut si inteles subiectul, am sa descriu sexualitatea ca pe un pamflet. Cei care stiu sa citeasca printre randuri, vor intelege. Ceilalti, sper macar sa se distreze, noteaza perfecte.ro.

Un material de psihoterapeutul Constantin Cornea

Dar sa vedem cum poate fi facuta o femeie fericita din punct de vedere sexual, sau nu…

loading...

1. Actul sexual. 

Unde clar, tu ca barbat trebuie sa stii ce ii place unei femei. Ei bine, aceasta este prima mare greseala de gandire pe care o au femeile. Pentru ca, din nefericire, toata experienta din lume nu il face pe barbat atotstiutor. Astfel incat:

– Daca vei incerca un preludiu prea lung o poti plictisi, iar unul prea scurt nu o ajuta sa se excite.

– Un act sexual de durata poate produce durere, unul prea scurt, neplacerea de a nu se fi simtit bine sau de a nu finaliza.

– Atingerile, daca sunt prea afectuoase pot face sa te simta lipsit de iubire, daca sunt prea dure, pot provoca durere.

Citește si:  Fără dovezi, nu există iubire

– Zonele erogene, chiar daca in general sunt aceleasi, fiecare femeie in parte are propriile preferinte. Astfel incat ti se poate reprosa ca stai prea mult in zona sanilor in detrimentul coapselor, sau ca miscarile sunt prea rapide, prea dure sau prea rare.

– Daca doresti sa incerci prea multe pozitii, poti fi considerat pervers, daca nu, inseamna ca nu doresti sa experimentezi.

– Daca ea vrea sau nu sa vorbesti in timpul actului sexual nu ai de unde sa stii. Daca o intrebi poate sa nu iti raspunda. Daca nu o intrebi, inseamna ca nu stii sa comunici. Daca totusi vorbesti in timpul actului sexual, vorbesti ori prea obscen, ori nu stii sa o inciti, sa o exciti sau sa o provoci.

– Daca doresti sex anal sau oral, esti prea indraznet sau te grabesti. Daca nu, inseamna ca esti cam incuiat.

– Daca doresti sa faceti sex: in natura, in lift, sau in cabina de proba, esti prea provocator (sau nesimtit), daca nu, esti prea inchis la minte.

– Daca doresti sa vorbesti cu partenera despre ceea ce ii place acesteia, ea este prea timida sa spuna, sau tu oricum ar trebui sa stii. Doar esti barbat…

Citește si:  Ce observa un barbat la femeia cu care face dragoste?

– Daca doresti sa vorbesti despre ce iti place tie, esti prea obscen, nu alegi momentul sau locul potrivit. Daca nu vrei sa vorbesti, nu te intereseaza, nu ai imaginatie sau esti un incuiat.

– Daca vrei sex de la prima intalnire esti obraznic sau exagerat, daca astepti prea mult, o plictisesti.

– Daca doresti sa folositi si obiecte “sexuale” si ea nu doreste, esti nesimtit. Daca partenera consimte, trebuie doar sa stii: cand, cum, cat si de ce trebuie folosit fiecare obiect in parte. Altfel risti sa nu o satisfaci, sa o plictisesti sau chiar sa o scoti din sarite.

– Daca iti doresti sa iti auzi partenera vorbindu-ti “murdar” sau “obscen”, esti nesimtit. Daca iti doresti sa fii indrumat, pentru a sti ce isi doreste ea, inseamna ca nu ai pic de experienta. Daca ei ii place sa vorbeasca murdar si sa te ghideze, atunci chiar ai noroc…))

– Daca barbatul isi doreste sex in trei, este “grobian”. Daca ea isi doreste, este o tipa deschisa la minte.

Dacă ţi-a plăcut acest articol, distribuie-l prietenilor!
loading...

Comentarii