Ce înseamnă dacă ai gropiţe în obraji

Distribuie:

Ai gropite in obraji? Se pare ca doar 20% din populatie este binecuvantata cu aceste mici trasaturi incantatoare, in timp ce 80% dintre noi nu putem decat sa le observam.

Dar de ce lumea isi doreste aceste gropite? Ce inseamna ele de fapt?

Acestea reprezinta o diformitate a muschiului facial.

loading...

Aceasta este o diformatie de invidiat, pe care multi pacienti ai interventiilor chirurgicale le solicita. Cine ar crede ca se platesc bani grei pentru a creea o deformare.

Isabella Gilbert a petrecut o parte semnificativa din viata ei mahnindu-se pentru faptul ca nu avea aceste gropite, deoarece in 1936 ea a inventat aceasta interventie, care promitea gropite prin apasarea unei perechi de butoni in obraji. Acesta pare a fi un angajament pe care pare sa il ia in serios, deoarece adanciturile reale nu apar doar pentru o noapte in oras. Gropitele sunt asociate cu tineretea vesnica.

Citește si:  Sunt nefericita in adancul sufletului

Se spune ca gropitele te fac sa pari mai tanar decat esti tu in realitate.

MAI MULTE CULTURI CONSIDERA

Gropitele sunt semn al norocului si al prosperitatii, care, practic, inseamna ca daca iti iei un prieten cu gropite alaturi cand mergi in cazinou, iti va aduce noroc. Poate prinzi miza cea mare!

ZAMBESTE, ESTI FRUMOS

Daca asta nu este de ajuns, in jur de 60% dintre vedetele de la Hollywood au gropite si sunt considerate in general un semn de frumusete.

ESTE VORBA DESPRE GENE

Din pacate, acestea sunt o trasatura genetic. Deci daca iti doresti si tu gropite, trebuie sa dai o sansa acestei masinarii fara teama.

Citește si:  Daca iubesti cu sufletul, viata te va recompensa

INSA DACA LE AI DIN NASTERE, ESTI MULT MAI ATRAGATOR DIN PUNCT DE VEDERE SEXUAL

Noi studii indica faptul ca gropitele sunt un ajutor in atractivitatea sexuala: in cazul in care cineva este mai atent la fata ta, sansele sunt mai mari sa isi doreasca sa faca copii cu tine. Cine ar fi crezut?

Sursa: healthylifeidea.com / Foto: Guliver

 

Dacă ţi-a plăcut acest articol, distribuie-l prietenilor!
loading...

Comentarii