Când o femeie iubește – oferă totul, însă când urăște – este capabilă de orice…

Distribuie:

Vorbim despre o femeie nu este ca toate celelalte. Astăzi vorbim despre femeia puternică, independentă, care știe ce-şi dorește de la viață.

O poți iubi sau o poți urî, dar asta nu-i va afecta deciziile.

Ea își cunoaște valoarea și nu se va mulțumi cu mai puțin decât merită. Unii oameni ar putea să creadă că este o fire dură, care se preocupă doar de sentimentele ei, ne arata positiv4ik.net.

loading...

Însă acest lucru nu este adevărat. Ea a trăit atât de multe lucruri rele în viață și ele făcut-o așa cum este acum. Știe că nu poate avea încredere în oameni brusc – această încredere trebuie câștigată.

Când iubește, ea oferă totul. Însă când urăște, ar trebui să te îndepărtezi, pentru că este capabilă de orice, pentru a dovedi că are dreptate. 

Citește si:  Un adevarat domn stie cum sa iubeasca

În adâncul sufletului știe că oamenii din jurul ei niciodată nu vor putea să-i vadă adevărata față. Aspectul şi personalitatea ei, atrag bărbații pentru a petrece timpul cu ea, însă dacă nu o vor cunoaște suficient, ei nu vor înțelege niciodată cât este de uimitoare.

Și doar pentru asta ar trebui să rămâi lângă ea. Arată-i că îţi dorești să o cunoști mai profund. Arată-i că nu felul în care arată este cel mai important. Ajut-o să înțeleagă că dragostea nu este atât de complicată. Trebuie să accepte acest sentiment ca ceva natural. Și atunci totul va fi perfect.

Arată-i că vrei să lupți pentru ea, să o studiezi profund. Spune-i că nu este greu de iubit și că asta este doar în imaginația ei. Dar, în același timp, arătându-i iubirea, ea se va elibera. Va distruge toate zidurile pe care le-a construit pentru a se proteja.

Citește si:  De ce mereu alegem oamenii dificili?

Ea îţi va arăta că poate fi la fel de nebună în dragoste ca şi tine. Și în aceste momente vei înțelege că sacrificiul tău a meritat. Vei vedea că acum ai ceva la care ai visat mereu. O fată care știe să iubească.

Și dacă într-o zi vei găsi o astfel de femeie, prețuiește-o. Nu pentru că e diferită de celelalte, ci pentru că este capabilă să-ţi ofere mai mult decât credeai vreodată că vei obține în dragoste.

Foto: pchome.net

Dacă ţi-a plăcut acest articol, distribuie-l prietenilor!
loading...

Comentarii