13 lucruri care arata daca te iubeste asa cum esti sau asa cum si-ar dori sa fii

Distribuie:

Esti sigura ca partenerul tau te iubeste? Esti sigura ca te vede asa cum esti si ca asta isi doreste? Sau ti-ai pus si tu intrebari daca nu cumva iubeste o iluzie? Crezi ca iubeste cum ai putea fi si nu cum esti? Trebuie sa descoperi adevarul acum, asa ca afla daca te iubeste ca sa nu suferi mai tarziu!

Ei bine, da, exista posibilitatea ca el sa iubeasca ideea de tine. Ideea de iubire. Ideea de cum ai putea fi. In general barbatii care iubesc o proiectie, o inventie, o iluzie si nu femeia in carne si oase din fata lor sufera de personalitate narcisista. Dar pana la urma, tu nu vrei sa stii asta! Tu vrei sa stii daca aveti un viitor, daca e sincer si autentic in sentimentele lui. Afla daca te iubeste asa cum esti sau asa cum si-ar dori el sa fii tinand cont de aceste lucruri pe care le-am gasit pe Your Tango.

Afla daca te iubeste din felul in care aveti certuri si discutii

loading...

Daca tu ii spui ca nu vrei sa faci copii, dar raspunsul lui este “Ba da, vrei. Esti confuza, atata tot”, el are mai degraba o imagine a cum ar trebui sa fii tu.

Afla daca te iubeste prin felul in care incearca sa corecteze lucruri la tine

Citește si:  Cum sa iti dai seama cand un bărbat te iubeşte cu adevărat

Asta e problema cu narcisistii. Ei cred intr-o iluzie. Te idealizeaza (te asaza pe un piedestal) si te devalorizeaza (aratandu-ti cand esti de imperfecta). Nu te iubeste! Este un comportament abuziv in incercarea de a te face sa fii asa ca versiunea “dorita” a ta.

Afla daca te iubeste din cadourile pe care le cumpara pentru tine

Daca iti cumpara cadouri ce n-au nicio legatura cu ce-ti doresti… daca iti cumpara ce crede el ca ti-ai dori (de exemplu, o consola de gaming cand tu nu vrei sa auzi de asa ceva), ei bine, cred ca stii deja adevarul.

Afla daca te iubeste daca inventeaza atribute pe care nu le ai

Daca iti spune ca adora cat esti de desteapta cand vine vorba de discutii despre Cosmos, cand voi nu discutati nicicand despre Cosmos. Sau daca discutati si aveti pareri in contradictoriu. dar el crede ca sunteti pe aceeasi lungime de unda. Este inca o parte a pachetului “deziluziilor”.

Afla daca te iubeste daca incearca sa te “dreseze” si daca ti-e teama sa-ti exprimi parerea personala

Este un alt abuz pentru ca vei obosi mereu mergand pe coji de oua. Stii sigur ca nu te iubeste daca in preajma lui ai un sentiment de frica de a “gresi”. Mai exact de frica de a fi tu. Pentru ca reala tu nu e destul de buna pentru el.

Citește si:  10 lucruri inedite despre femei

Afla daca te iubeste din felul in care el a “gandit deja toata povestea”

Daca stie deja cum va veti trai acel sfarsit “fericiti pana la adanci batraneti”, dar nu are nicio legatura cu ce-ti doresti tu…

Afla daca te iubeste pentru cum arati sau stilul tau de viata

Stii ca iubeste ideea de tine daca mereu iti face complimente DOAR pentru cum arati, cat de cool esti, cat de frumos te imbraci sau ce viata fabuloasa ai!

Afla daca te iubeste sau e obsedat sa fie intr-un cuplu fericit

Se lauda mereu ca are o iubita? Este foarte incantat de voi doi. Este extrem de mandru ca tu te-ai indragostit de el. E mai degraba indragostit de ideea de cuplu fericit.

Afla daca te iubeste sau crede ca n-ar gasi vreodata alta ca tine

Pare adorabil cand zice asta, nu? De fapt, daca repeta asta obsesiv, ii e mai mult frica sa ramana singur. Asta vrei?

Afla daca te iubeste din discutiile despre fosta

Nu te iubeste: daca o mentioneaza pe fosta prea mult. Si mai ales din felul in care vorbeste despre fosta. Mai cu seama daca incearca sa te “reconstruiasca” sa semeni (sa fii) fosta. Aceea femeie perfecta, pe care nu o are acum.

Citeste mai departe…

Dacă ţi-a plăcut acest articol, distribuie-l prietenilor!
loading...

Comentarii