10 semne că el e alesul

Distribuie:

Valabile pentru cele la început de relaţie, dar şi pentru femeile care se întreabă de ce, după atât timp petrecut împreună, nu li se întâmplă şi lor ca-n filme…

Da, ai o relaţie civilizată cu partenerul tău, dar chiar el să fie alesul? Evident că, dacă „semnele“ arată că nu-i el, nu e obligatoriu să daţi fuga la primărie să divorţaţi (s-ar putea să fie mai liniştitor în felul acesta), dar… măcar ştii cum stai şi iei hotărâri în cunoştinţă de cauză, relateaza revista Femeia

1. Certuri şi controverse

Oricât de ciudat ţi s-ar părea, ăsta-i semn bun! Un cuplu perfect nu-i acela în care nu se ştie ce este aceea o ceartă! Oricât de bine ne-am completa unul pe celălalt, suntem două personalităţi diferite, cu educaţie şi trecut diferite, așadar cu opinii diferite despre tot felul de lucruri. Prin urmare, e semn rău dacă-ţi dă întotdeauna dreptate! Semn bun este dacă discutaţi în contradictoriu cu pasiune (dar fără ură)!

2. Ştii ce-i place, ştie ce te bucură

Îi plac mesele cu prietenii, în timpul cărora se discută mult şi uneori tare. Te bucură locurile noi, cu alte obiceiuri, alte plăceri, alte reguli. Atât timp cât niciunul din voi nu se simte frustrat acceptând plăcerile, bucuriile celuilalt e de bine. Lui îi locurile noi, dar se odihneşte mai degrabă în preajma prietenilor. Pe tine te relaxează prietenii, dar te simţi împlinită doar dacă ai văzut și ceva interesant. Nici nu-i greu să vă întâlniţi la mijloc!

3. Te prezintă prietenilor lui

E mândru de tine şi convins că vei face faţă unei agape la masculin. Aşa că, de regulă, nu se fereşte să te invite şi pe tine la întâlnirile lor. Ce semn mai bun poţi primi că eşti aleasa aleselor?!

4. Nu fuge de prietenele tale

Prietenele tale te fericesc pentru un băiat aşa de bun. Are umor, ştie şi câte-o reţetă de prăjitură/sos/musaca, e foarte galant şi, cea mai mare calitate, ştie când să se retragă. Ce probă mai de nezdruncinat că el e alesul?

5. Ţi se face dor de el peste zi

Încă n-am devenit o planetă de rentieri, aşa că, oricât ne-am dori să facem numai ce şi când ne place, trebuie să acceptăm soarta: cele opt ore de serviciu (mă rog, din ce în ce mai des zece) în decursul cărora suntem despărţiţi de partenerul de viaţă. Ei bine, dacă în orele astea ajungi să-ţi fie dor de el, chiar dacă n-au trecut mai mult de două ore de când v-aţi despărţit, e clar: EL este acela! 

6. Tăcere în doi

Unul din cele mai grele lucruri. Să taci împreună cu altcineva. Iar asta, pentru că de regulă tăcerea este asimilată plictiselii. Dar nu-i aşa! Dacă doi parteneri de viaţă pot tăcea fără să se simtă apăsaţi, fără să simtă nevoia să mobileze tăcerea aia înseamnă că, da, sunt potriviţi unul cu celălalt, chiar ca (prea des) pomenitele jumătăţi ale aceluiaşi întreg.

7. Ştie să te surprindă

Este vorba despre surprizele plăcute. Dacă reuşeşte chestia şi după câteva luni sau chiar ani de convieţuire înseamnă că întotdeauna va păstra un „ce“ de mister; că întotdeauna va avea un as în mâneca dragostei voastre, că niciodată nu va fi atât de previzibil încât să devină plictisitor.

Citește si:  10 trăsături umane care ne țin departe de fericire
Dacă ţi-a plăcut acest articol, distribuie-l prietenilor!

Comentarii